Lansare de carte „10 pentru Medicină”, la UVT Timișoara

 

Lansarea cărții „10 pentru Medicină” a Ximenei Muntean, va avea loc în sala A11 a Universității de Vest, luni, 23 mai 2022, de la ora 15.00.

Cartea „10 pentru Medicină” reprezintă una dintre cele mai originale și interesante alternative de pregătire la anatomie și fiziologie. Este un vedemecum care înglobează consistent și coerent toate detaliile științifice necesare rezolvării subiectelor pentru admiterea în învățământul superior medical, a fost concepută pe baza programei și manualelor recomandate de facultățile de profil și se găsește deja în toate librăriile din țară.

”10 pentru Medicină” nu este doar rezultatul unor căutări livrești, ci și rezultatul experienței didactice și profesionale a autoarei și își propune să asigure o coerență a conținuturilor, atât în plan sincronic, cât și în plan diacronic.

Ximena Muntean este profesor de biologie, absolventă a  Liceului Sanitar din Arad, licențiată în biologie la Universitatea de Vest Timișoara, Facultatea de Chimie-Biologie-Geografie, doctorat, în specializarea „Protecția plantelor”, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Timișoara.

Related posts