Te afli aici: Acasa » Cultura » Aparitii editoriale » Politistul Marian Godina prezinta volumul „Flash-uri din sens opus” la Timisoara

Politistul Marian Godina prezinta volumul „Flash-uri din sens opus” la Timisoara


Curtea Veche Publishing vă invită vineri, 18 martie 2016, la Timișoara, să luați parte la prezentarea  cărții „Flash-uri din sens opus”, volumul de debut al lui Marian Godină. Alături de autorul Marian Godină vor lua cuvântul Brîndușa Armanca și Melania Cincea, iar oficiile de gazdă vor fi făcute de către Diana Petruț.

Evenimentul se va desfășura la Iulius Mall Timișoara, în holul din proximitatea Librăriei Cărturești (etaj 1) începând cu ora 18:00, și va cuprinde o sesiune de autografe.

Pe Marian Godină îl ştim de pe Facebook, unde ne ţine la curent cu cele mai noi întâmplări din traficul cotidian, toate povestite într-un stil aparte, original, amuzant. El este poliţistul care transformă personaje savuroase în adevăraţi exponenţi ai unor categorii sociale pe care nu avem cum să nu le fi întâlnit măcar o dată: românul care lucrează prin ţări străine şi după ce se întoarce cu o maşină la mâna a doua încalcă reguli de circulație fără remuşcări, bețivanul care comunică exclusiv prin înjurături, dar care totuşi îşi recunoaşte greşeala, micul întreprinzător care vrea să îşi câştige cinstit pâinea, dar pe care norocul îl cam ocoleşte.

“Despre Flash-uri din sens opus vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii”, declară Godină. Întâmplările din carte includ momente din timpul formării sale și experiențe din activitatea de polițist rutier, alături de frânturi din viața personală și culise ale momentelor-cheie urmărite public în ceea ce privește pagina sa de Facebook.

Volumul este disponibil în librăriile din toată țara și în magazinul online www.curteaveche.ro la preţul de 29 lei.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus