Te afli aici: Acasa » Cultura » Conferinta Internationala Lumen pentru Tineri Cercetatori

Conferinta Internationala Lumen pentru Tineri Cercetatori

Centrul de Cercetări Socio-Umane Lumen, Editura Lumen şi Lumen UK, organizează, în perioada 23 -24 noiembrie 2012, Lumen International Conference for Young Researchers 2012 (LICYR), care va avea loc în Iaşi, România.

Lumen International Conference for Young Researchers 2012 (LICYR) este o manifestare ştiinţifică internatională cu caracter multidisciplinar al cărei obiectiv general îl constituie promovarea excelenţei ştiinţifice în rândul tinerilor cercetători: postdoctorali, doctoranzi, masteranzi, studenţi,etc. în vârstă de până la 35 de ani.

Conferinta LICYR 2012, parte componentă a programului de Promovare a Tinerilor Cercetători,  va avea în componenţă 5 secţiuni pe care vă invităm să le consultaţi în ataşamentul mailului.
Secţiunile se vor desfăşura sub forma unor sesiuni de promovare orala, poster şi virtuală.

Înscrierea se va face prin intermediul Platformei Lumen Submission (http://edituralumen.ro/licyr2012/?page_id=39), pe care o puteţi accesa de pe site-ul Conferinţei LICYR 2012 (http://edituralumen.ro/licyr2012/), respectând următoarele termene limită:

20 septembrie – Termenul limită de depunere a abstractelor  pentru a beneficia de reducere a taxei de participare la conferinţă
31 octombrie 2012 – Termenul limită de depunere a abstractelor
5 noiembrie, 2012  –  Termenul limită de confirmare a acceptării lucrărilor
9 noiembrie, 2012 –  Termenul limită a plăţii taxei de participare
23-24 noiembrie, 2012 –  Perioada Conferinţei LICYR 2012
10 ianuarie 2013  – Termenul limită pentru trimiterea lucrarilor in extenso

Lucrările prezentate vor fi publicate în Volumele Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale LICYR 2012  conform secţiunilor din cadrul acesteia.

Prezentările din cadrul Conferinţei vor fi susţinute în limba română şi/sau în limba engleză- în cazul în care va fi prezent la secţiune cel puţin un vorbitor de limba engleză.

Vom fi  onoraţi de prezenţa şi contribuţia Dumneavoastră în cadrul Conferinţei şi aşteptăm cu interes confirmarea participării, cu sau fără prezentarea unei lucrări.

Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta la adresa de e-mail prlumen2@gmail.com

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus