CULTURĂ / Bucătăria Hoinară album de fotografie- scurtmetraj

Astăzi 15 decembrie la ora 19:00, la Club Bunker, Răzvan Voiculescu îşi va prezenta cel mai nou album de fotografii, al unei călătorii savuroase prin România.

Cel mai nou album al lui Răzvan Voiculescu va fi prilejul unei călătorii savuroase prin România. Ca orice drum lung și întortocheat, va stîrni emoții. Dar acestea vor fi din cele zemoase, aromate și exuberanțe: emoțiile culinare.

Albumul va fi însoțit de un DVD ce va conține scurtmetrajul de making of al fotografiilor. Filmul este semnat de Șerban Georgescu și va reprezenta o completare savuroasă a albumului, cu multe detalii din culisele fotografiilor tipărite. Un ospăț vizual pentru acel cititor căruia îi place să deguste imagini și povești speciale, să descopere locuri și tradiții.

Albumul va fi o colecție de “popasuri” în locuri puțin neumblate, ce vor fi cucerite prin aprinderea “focului” pentru gătit. Fiecare popas va însemna un cumul de emoții: explorarea unor zone de o frumusețe (încă) autentică, dar și plăcerea combinării ingredientelor și poftă de a spune povești.

Bucătăria Hoinară va poposi în “cotloane” fermecătoare, în gospodarii țărănești, așezări nomade, curți de biserici, herghelii, pe malul Dunării sau la marginea pădurii, pe plajele pietroase din Nordul Dobrogei, sau în vreo horincie amorțită din Țara Lapusului.

Odată popasul descoperit, se va trece la partea cu adevărat savuroasă a aventurii  gătitul.

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.