„Demnitatea umană și transumanismul”, conferință la Filiala Timișoara a Academiei Române

 

Joi, 30 martie 2023, începând cu ora 11.00, în Aula Filialei din Timişoara a Academiei Române, Bd. Mihai Viteazu, nr. 24, va avea loc conferința „Demnitatea umană și transumanismul” susținută de lector univ. dr. Maria Sinaci de la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Cuvântul de deschidere al conferinței aparține acad. Dan Dubină, președintele Filialei Timișoara a Academiei Române; prof. univ. dr. Ioan Biriș de la Universitatea de Vest din Timișoara va prezenta „Revista de filosofie” a Academiei Române, tom LXIXI, 2022, nr. 6, iar moderatorul acestei manifestări este conf. univ., CS II, dr. Ioan David, directorul Bibliotecii Academiei Române, Filiala Timișoara.

Conferința este organizată de: Academia Română, Filiala Timişoara; Biblioteca Academiei Române ‒ Filiala Timișoara; Comitetul Român de Istorie și Filosofia Științei și Tehnicii ‒ Filiala Timișoara; Universitatea „Aurel Vlaicu” ‒ Arad; Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Filiala „Valeriu Braniște” ‒ Timiș

Lector univ. dr. Maria Sinaci are doctorat în Filosofie, la Universitatea de Vest din Timișoara, masterat în Management educațional, Universitatea ,,Aurel Vlaicu” din Arad, licențiat în Istorie, Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș” din Arad, a scris peste 50 de articole publicate în reviste și volume, a fost editorul a opt volume, a participat la multe conferințe și simpozioane naționale și internaționale, este membru în consilii editoriale, referent științific, membru în comitetul de organizare al unor manifestări științifice, deține diplome și premii.

Related posts