Te afli aici: Acasa » Cultura » Dialoguri cu Elise

Dialoguri cu Elise

Cine nu are nimic de spus, vorbeste.

Cine nu are nimic de facut, munceste.

Procurorul a devenit Supremul Judecator, Serviciul de Supraveghere si Control Informational –  grefier,  si Judecatorul – ales dupa originea si apartenenta sanatoasa la Dreapta Sentinta.

Dreptul este stiinta in care unii au dreptul, de drept, altii au de partea lor, dreptatea, si traiesc cu ea in concubinaj,  si altii au drepturile omului de care nu are nimeni nevoie.

Diferenta dintre politicieni si nebuni: Nebunii nu au niciun interes sa fie asa cum sunt.

Daca vrei sa nu-ti fie frig, iarna, cald, vara, sa nu suferi de foame,  sete,  boli, sau lipsuri, uita-te intr-una la televizor!

Cand jaful este colosal, el se numeste investitie pe termen lung in interesul strategic national.

Pe Pamant nu mai e nimic de facut. Decat sa priveste spre stele.

Cred ca incep sa inteleg de ce, pana nu demult, cainii se repezeau latrand sa muste masinile. Am impresia ca de la un timp, si-au dat seama si ei ca orbii de la volan sunt si surzi.

Sa fim intotdeauna optimisti. In fond, insuportabilul nu poate fi atins in timpul vietii.

Am intalnit oameni care doar isi propun ceva, si realizeaza. Mai greu este pentru ceilalti sa asigure intretinerea victoriilor lor.

Toti vanatorii succesului  sunt gata sa imparta generosi cu tine pielea ursului din padure, gonit spre ei, de tine.

Ce nu poti stii niciodata inainte de a ajuta un om este daca nu era mai bine sa-l fi lasat sa obtina de la altii ceea ce isi dorea. Poate i-ar mai fi si salutat  dupa aceea, pe strada.

In Calicia: majoritatea se rade, si se plange. Asa ca aceia care ii asculta, si mai si incearca sa ii consoleze, sau chiar ajute, ajung de ras, si de plans. Dar nu o face nimeni: continua sa se rada, si sa se planga..

Cum este posibil  ca unii, care nu fac nimic, sa prospere, si altii, care nu fac nimic, sa moara cu zile? Si mai curios: cum se face ca si aceia care fac totul, traiesc din salarii, de azi pe maine, in timp ce aceia care nu au ce sa faca, traiesc tot de la zi de zi, din ce fac cei care fac totul? – O traducere aproximativa a spuselor vecinului  meu, Guru Miel.

Libertatea este altruista si generoasa. Viata – egoista si avara. Poate de aceea, a trebuit sa vina Dumnezeu personal pe pamant, ca sa ne elibereze.

Cand isi pierde credibilitatea cauzei sale nobile si umanitare, Dracul devine Veteranul cu cele mai vechi state,  in slujba  Credintei.

Poate nu va trece mult timp, daca va mai fi timp, si copiii isi vor baga parintii la inchisoare, pentru crime impotriva umanitatii. Cum au putut sa aduca pe lume asemenea monstri?

18 august 2014

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus