”Din Banat la noi acasă” – laureați

Nici pandemia, nici izolarea nu le pot răpi tinerilor pasionați de folclor dorința de a cânta! Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș a organizat în perioada 27 martie – 27 aprilie 2020 Concursul online de interpretare vocală ”Din Banat la noi acasă” , la care au participat 64 de competitori. A fost un altfel de concurs în altfel de vremuri decât cele cunoscute până acum, în care mediul online ne-a apropiat, a recreat un Banat al tradițiilor și cântului, păstrând distanțarea fizică impusă de pandemie.

Competiția online de interpretare vocală ”Din Banat la noi acasă” a ajuns la final, iar juriul care i-a avut  în componență pe Liliana Laichici, Adrian Scorobete, Sebastian Roșca, Remus Vălungan și Iosif Kalmar a avut sarcina dificilă de a alege cele mai bune voci de la noi de ”acasă”.

La categoria de vârstă: 9 – 14 ani câștigătorii sunt:
PREMIUL I – ROXANA GOIA
PREMIUL II – BIANCA OPARIUC
PREMIUL III – DAVID CRIȘAN

La categoria de vârstă: 15 – 25 ani laureații sunt:
PREMIUL I – ALIN DIDRAGA
PREMIUL II – IOANA CONTA
PREMIUL III – CLAUDIU SIMINIC POPA

Premiul I de la cele două categorii de vârstă constă în înregistrarea unei piese împreună cu Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, precum și invitația de a participa într-un spectacol al Ansamblului Profesionist Banatul.
Premiile II și III de la cele două categorii de vârstă constă în invitația de a participa într-un spectacol al Ansamblului Profesionist Banatul.

Toți participanții vor primi o diplomă de participare din partea Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.