Te afli aici: Acasa » Cultura » Doi în unu de la Suie Paparude

Doi în unu de la Suie Paparude

Sâmbătă, 19 octombrie, Re:freshTM, evenimentul adăpostit de  hala industrială de pe strada Gh. Lazar, nr.26 (cea în care s-a desfăşurat TM07Base), va aduce noutăţi de la legendara trupă românească Şuie Paparude – dezvăluirea unui nou videoclip şi şi a unei noi piese de pe viitorul album.

Şuie Paparude, una dintre primele şi cea mai importantă formaţie de muzică electronică din România  este formată în prezent din Mihai Câmpineanu (Michi), Mihai Dobre (Haute Culture) şi Alexe Marius Andrei (MC Bean).  Piesa de pe mult aşteptatul album urmărește noile evoluții și sunete din muzica electronică urbană contemporană, precum și influențele personale ale unei trupe care după 8 albume reușește în continuare să surprindă și să ridice ştacheta creației autohtone. Complet animat, clipul este, pe de o parte, inspirat de cultura urbană, party-uri în hale underground,  filme cu zombies şi extratereştri, personaje gură-cască/pierde-vară/hoinare din faţa blocului şi jocuri video retro si populare moderne. Conceptul şi scenariul acestuia au fost realizate de trupă în colaborare cu Vasile Adnan, designer grafic și media timișorean, membru  TMBase și Setup, grafician veteran al scenei de muzică timişorene.

Teaser-ul clipului precum si mai multe detalii sunt anunţate pentru începutul săptămânii viitoare (14-20 octombrie)

Re:FreshTM este un eveniment organizat de Setup Venue şi se află la prima ediţie. Alături de cei de la Şuie Paparude vor mai evolua britanicii de la Sigma şi Gojira&Planet H. Deschiderea va fi făcută de Kolapsys & Ivilstrad (Timişoara), iar after-ul îi aparţine lui Bibanu (PNal, Timisoara) cu visuals de la VJs U8 (Setup/TMBase) & Spuchi.

Biletele se pot cumpăra în avans până la data de 17 octombrie, preţul fiind de 25 de lei. Acestea se găsesc la Setup Venue în serile cu eveniment (verificati refresh.setuptm.ro pentru program) precum şi la cafeneaua Friends din piaţa Unirii, Strada Palanca nr. 2). În seara evenimentului acestea vor fi 35 de lei.

Pentru noutăţi se poate accesa site-ul  http://refresh.setuptm.ro/ şi pagina de facebook  https://www.facebook.com/events/552024418178855/

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus