Te afli aici: Acasa » Cultura » Festivalul National Studentesc UniFest

Festivalul National Studentesc UniFest

Uniunea Studenților din România (USR) organizează în perioada 4-15 Noiembrie, Festivalul Național Studențesc UniFest, festiva ajuns la cea de-a XII-a ediție. Acest festival se desfășoară simultan în 17 centre universitare, printre care și Timișoara și promovează cultura, arta, educația non-formală, sportul dar și alte domenii interesante.

Timp de 11 zile studenții au acces gratuit la muzee, operă, teatru și film, dar și o serie de activități recreative cât și activități de educație non-formală prin care își dezvoltă aptitudinile. Programul celei de a XII-a ediții a festivalului este un mix cultural și de divertisment, prin care organizatorii îşi pripoun noi dimensiuni culturale, cum ar fi promovarea tinerilor talentați, promovarea industriilor creative și a spiritului antreprenorial.

În Timișoara festivalul este organizat de către Asociația Studenților Geografi GEOTIM, Societatea Studenților de la Medicină, Liga Studenților de la Agronomie, în parteneriat cu Asociația Studenților de la Medicină Veterinară și Asociația Francofonă Hexagone, toate acestea fiind membre ale Uniunii Studenților din România  (USR).

Persoane de contact – vicepreședinte al Uniunii Studenților din România Marius Vidac – 0729 595 182, director Regional pe Zona Vest al Departamentului de  Comunicare al Uniunii Studenților din România Alexandra Trușcă – 0724 069 814

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus