Te afli aici: Acasa » Cultura » Gargare amare

Gargare amare

Discurs al lupului politician in fata turmei de oi democrate:

„Nu putem sa consumam mai mult decat producem!” 

Ciudat! Nici-un lup nu a produs  o oaie, vreodata!

 

Din ciclul: Evolutia individului in cadrul involutiei partidului.

„Nu ma mai regasesc in platforma politica a partidului in care activez.”

 

Din ciclul: Rob independent.

„Senatorul… si-a dat demisia din partidul X,  si va activa ca independent, afiliat partidului X.”

Comentarii (6)

 • Jianu Liviu-Florian

  Draga Daniela,

  Sunt uimit de posibilitatile Oceanului Ganditor care inspira fiintele acestui Univers, care mi-a daruit si mie, in minte, si sub degetele cu care le-am scris, exact aceleasi cugetari care iti apartin.

 • Kristian Carla

  Să fie, oare, domnule J., farsa epocii pe care o trăim! Să fie ,,Aforismele” acestea, ,,șugubete (II-IV)”, scrise de alte degete! Am avut rețineri, de la bun început, cu privire la aceasta. Poate, ne va explica Ponta!
  Atâta contagiozitate!

 • Jianu Liviu-Florian

  Draga Carla,

  Eu incepusem, intr-un timp, sa imi semnez poeziile cu numele unor persoane dragi, care m-au inspirat, pe care le respectam, si la care tineam, macar simbolic, mult. Apoi mi-am dat seama ca nu este bine. Acele persoane ar fi scris poezii mult mai frumoase, mai insufletitoare, mai miscatoare de suflete, decat mine. Si mai era un motiv. Nu era corect ca altcineva, decat mine, care gresesc prin scris, sa poarte raspunderea pentru ceea ce am scris eu. Acesta este motivul pentru care – desi mi-e lehamite de atatea drepturi de autor gratuite, si de cununa lor fatarnica de lauri, sau bani – continui sa imi semnez scriiturile cu numele meu. Pentru ca eu sunt singurul responsabil pentru tot ceea ce scriu eu. Eu, Dictatorul scriiturilor mele. Eu, Dictatorul care am plagiat Spiritul Universal care m-a inspirat, poate, in bine, si eu am scris din rau, in mai rau.

  Aforismele sugubete, ca si Gargarele amare, au numele celor care poarta responsabilitatea pentru ceea ce scriu. Pe acest pamant, este bine sa fie o taina si un nume, atata timp cat in sinea lui, fiecare nume isi asuma macar responsabilitatea pentru ceea ce scrie. Iar DINCOLO, eu cred ca nu exista drepturi de autor. Se creeaza asa cum nu se poate crea pe pamant: intr-un suflet mereu ganditor.

 • Kristian Carla

  Iar eu dată fiind coincidenta de nume și stiind ca aveti o domnișorică (să vă trăiască!) m-am gândit că vreți să o promovați aici. Dar stilul este inconfundabil!

 • Kristian Carla

  Și nu înțeleg: vorbiți atât de modest când sunteți totuși atât de profund (măiestria artei dvs. înfățișează aceasta)!

 • Magda Gofiță

  Cu certitudine este aici o greșeală a echipei de redacție și vor sesiza.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus