Nedumerire

Nu fac parte din niciun partid politic al prezentului. Sunt  membru al defunctului PARTID COMUNIST ROMAN. Nu este un titlu de glorie. Ci un enunt cu valoare de adevar. Dar este adevarat oare, acest enunt?

Pentru a-l proba, sau infirma, o procuratura virtuala, sau o directie anti neutra,  imi poate instrumenta un proces. In urma lui, justitia se poate pronunta. Din curte in curte de justitie. Pana la instanta suprema. Care decide ca sunt vinovat. Ca sunt membru al unui partid politic al prezentului. DESI NU EXISTA PROBE, va motiva Inalta Curte, INCULPATUL  FACE PARTE DINTR-UN PARTID  POLITIC AL PREZENTULUI.

Sentinta ma va lasa cu gura cascata. Si primul gand care imi va veni in minte, va fi: cum poate fi demonstrate apartenenta mea la un partid, IN LIPSA DE PROBE?

Voi cere sa mi se faca un test cu detectorul de minciuni. Un detector de minciuni netru. Eventual, cu mai multe detectoare de minciuni,  din diferite state ale lumii. Si daca toate detectoare, sau marea lor majoritate, vor confirma enuntul ca NU FAC PARTE DIN NICIUN PARTID POLITIC AL PREZENTULUI, Justitia care m-a condamnat va modifica oare sentinta? Nu stiu. Nu cunosc algorimul legilor caliciene.

 Cum poate fi oare, un om, ca mine, sau ca altul, condamnat fie si la o singura secunda de detentie, cu executare, IN LIPSA ORICAREI PROBE DE VINOVATIE?

Nu stiu. Stiu doar ca printr-o asemenea condamnare, se creeaza un precedent. Acela ca oricare din oamenii calicieni ai acestei planete sa fie condamnat, pentru orice vina, reala, sau imaginara, IN LIPSA PROBELOR.

Poate ca in spatele acuzatiilor, exista probe de necontestat. Justitia  nu le-a expus. A motivat in sentinta: Desi nu sunt probe care sa ateste vinovatia acestui om, el este condamnat…

La o asemenea masura inalta a justitiei, eu ma spal pe maini de propria mea persoana, si imi astept cuminte, in epoca democratiei si libertatii, pedeapsa de oligofren al propriei judecati.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.