POVESTE ADEVARATA

O femeie din New York a scris pe un site financiar, cerând sfaturi despre cum sa gaseasca un sot bogat: deja acest fapt singur e distractiv, dar partea cea mai tare e ceea ce i-a raspuns un tip.

_*Ea*:_
– Sunt o fata frumoasa (mai mult, foarte frumoasa) de 28 ani. Sunt inteligenta si am cu adevarat clasa. As vrea sa ma casatoresc cu cineva care castiga minim jumate de milion de dolari pe an.

_Exista pe site-ul asta vreun barbat care sa castige atat? Sau soţii ale unor milionari cere pot sa-mi dea sfaturi pe aceasta tema? Am avut deja relatii cu barbati care câstigau 200 sau 250 mii $, dar acest lucru nu-mi permite sa locuiesc in Central Park West.
_Cunosc o doamna care face yoga cu mine, care s-a casatorit cu un bancher bogat si traieste la Tribeca, nu e atat de frumoasa ca mine si nici macar atat de inteligenta. Asa ca ma intreb, ce a facut ca sa merite acest lucru si de ce eu nu reusesc? Cum pot sa ajung la nivelul
ei?

*EL*:
-AM CITIT E-MAILUL DVS CU MULT INTERES, M-AM GANDIT PROFUND LA CAZUL DVS SI AM ELABORAT UN PROSPECT AL SITUATIEI DVS. VA ASIGUR CA NU VA FAC SA PIERDETI TIMPUL, DEOARECE CASTIG 500 MII $ PE AN. CLARIFICAND ACEST LUCRU, CONSIDER FAPTELE IN URMATORUL MOD:
CEEA CE DVS OFERITI, VAZUTA DIN PERSPECTIVA UNUI BARBAT CA ACELA PE
CARE-L CAUTATI E PUR SI SIMPLU O AFACERE FOARTE PROASTA. SI ACEST LUCRU DIN URMATOARELE MOTIVE: LASAND LA O PARTE BLA-BLA-BLA, CEEA CE DVS OFERITI E O NEGOCIERE FOARTE SIMPLA. DVS OFERITI FRUMUSETEA DVS FIZICA, IAR EU OFER BANII MEI. PROPUNERE FOARTE CLARA ACEASTA; DAR EXISTA O MICA PROBLEMA. IN MOD SIGUR FRUMUSETEA DVS SE VA DIMINUA PUTIN CÂTE PUŢIN SI INTR-O ZI VA DISPAREA, IN TIMP CE E FOARTE PROBABIL SA CREASCA PROGRESIV CONTUL MEU IN BANCA. ASADAR, IN TERMENI ECONOMICI DVS SUNTETI UN ACTIV CARE SUFERA DE DEPRECIERE, IN TIMP CE EU SUNT UN ACTIV CARE PRODUCE DIVIDENDE. DVS NU NUMAI CA SUFERITI O DEPRECIERE, DAR ACEASTA E PROGRESIVA SI CRESTE IN FIECARE AN!

VA EXPLIC MAI BINE: AZI DVS AVETI 28 DE ANI, SUNTETI FRUMOASA SI VETI
CONTINUA SA FITI PT URMATORII 5/10 ANI, DAR DIN CE IN CE MAI PUTIN. SI
INTR-O ZI, CAND VETI OBSERVA O POZA A DVS DE AZI VA VETI DA SEAMA CA ATI DEVENIT O PRUNA USCATA. ACEST LUCRU INSEAMNA, IN TERMENI DE PIATA CA AZI SUNTETI BINE COTATA, IN EPOCA IDEALA SA FITI VANDUTA, NU CUMPARATA. UTILIZAND UN LIMBAJ WALL STREET CINE VĂ POSEDA AZI TREBUIE SĂ VĂ PUNĂ ÎN „TRADING POSITION” POZITIE DE COMERT ŞI NU „BUY AND HOLD” (CUMPARA ŞI ŢINE), CUM SE PARE CA SUGERATI. ASADAR IN TERMENI COMERCIALI, CASATORIA („BUY AND HOLD”) CU DVS NU E O AFACERE BUNA PE TERMEN MEDIU/LUNG. IN SCHIMB, INCHIRIEREA PE O ANUMITA PERIOADA POATE FI CHIAR SI DIN PUNCT DE VEDERE SOCIAL O AFACERE INTELEAPTA SI AM PUTEA S-O LUAM IN CALCUL.. AM PUTEA SA AVEM O RELATIE PT. O ANUMITA PERIOADA.

……………
HMM ……….. DACA MA GANDESC BINE SI CA SA MA ASIGUR DE CAT SUNTETI
DE INTELIGENTA, CU CLASA SI FRUMOASA, EU, POTENTIAL „CLIENT CARE
INCHIRIAZA” ASA O „MAŞINA”, CER CEEA CE ESTE CORECT: SĂ FACEM UN TEST DRIVE.

VA ROG SA STABILITI DATA SI ORA.

CU STIMA,

INVESTITORUL DVS,…

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.