Te afli aici: Acasa » Cultura » Principesa Margareta si Principele Radu aduc „Craciunul regal” in Timisoara

Principesa Margareta si Principele Radu aduc „Craciunul regal” in Timisoara

Miercuri, 18 decembrie 2013, incepand cu ora 17.00, Curtea Veche Publishing invita cititorii din Timisoara la o dubla lansare de carte regala, gazduita de Iulius Mall din Timisoara. Volumele “Craciunul regal” si “Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare” vor fi lansate in prezenta Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei. Oficiile de gazda for fi facute de Brindusa Armanca, iar evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

 

Craciunul regal” de Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei va invita la o calatorie de un secol si jumatate in care vehicul nu sunt o trasura, un vagon de tren sau o masina, ci resedintele regale.  In calendarul Familiei Regale, sarbatorile de Craciun reprezinta fila cea mai bogata in intelesuri, in traditii si credinta, iar totul are un inceput mult mai indepartat, in decembrie 1866, cand tanarul Principe Suveran Carol gazduia, in modestul sau Palat Domnesc de pe Calea Victoriei, primul Craciun in Romania.


“Margareta. Portretul Principesei Mostenitoare”
 de Sandra Gatejeanu Gheorghe, Director de Protocol al Casei Regale a Romaniei, ne vorbeste despre copilaria si adolescenta Principesei Mostenitoare, despre studiile si experienta comunitara, despre viata de familie, interesele si activitatile intreprinse de Principesa Margareta in folosul Romaniei. Volumul-bijuterie este conceput pornind de la amintirile Altetei Sale Regale si apeland la documente, fotografii, obiecte personale, dar si lucruri ce fac parte din Colectia Regala, unele dintre ele prezentate in premiera in carte.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus