Te afli aici: Acasa » Cultura » Răzvan Vasilescu, Maia Morgenstern, Mihai Bendeac și Dan Puric revin la Timișoara

Răzvan Vasilescu, Maia Morgenstern, Mihai Bendeac și Dan Puric revin la Timișoara

Agenda Culturală din Timișoaara este completată de către Event Architects si DH Events, prin organizarea a 4 spectacole de seamă în perioada următoare.

Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton în care Răzvan Vasilescu îmbină texte ale celor mai importanți autori contemporani de comedie cu fragmente emoționante din viața sa.

Henry, un contabil căruia îi pică bani din cer, își surprinde soția, întorcându-se acasă cu o geantă plină de bani. Întâmplarea fericită îl determină pe Henry să schimbe radical viața familiei. Mihaela Teleoacă joacă extraordinar rolul soției, Jane Perkins, redând problema consumului de alcool cu care aceasta se confruntă, printr-o cavalcadă de nuanțe. Mihai Bendeac intră perfect în rolul lui Henry și ne amintește de absolventul de teatru.de odinioară: trăiește sincer, dramatic, situațiile prin care trece, consecință fiind comicul ivit.

Doamna Warren (Maia Morgenstern) alături de Sir George administrează în diverse orașe… bordeluri, de unde le provin fonduri substanțiale. Miezul tematic al conflictului cu sens moralizator este susținut prin dezbaterile dintre doamna respectivă și fiica ei , Vivie. Tenta moralizator satirică este completată și prin intervențiile reverendului Samuel și a fiului său, Frank. Nu lipsește din text nici o anume notă poetică sugerată prin Praed. Piesa este dificilă , dar actuală pentru societatea realității noastre.

„Un popor care este veșnic lovit crunt de istorie, dar care nicicând nu a îngenucheat în fața ei, ci numai în fața Marelui său Vis, este un popor nobil și de aceea, Marea Unire este cununa biruinței peste veacuri a acestui Vis suprem, așezată de Dumnezeu pe fruntea de Martir a neamului Românesc!” Dan Puric.

Programul evenimentelor este următorul:

– 13 mai, ora 20:00 – Era ok și la 60 – One Man Show – The Note Pub, bilete acces: 50 lei.

– 5 iunie, ora 20:00 – Bani din cer – Teatrul Național Timișoara, bilete acces: online, pe iabilet și offline la Casieria Teatrului, categorii de preț: 40, 60, 80, 100, 120lei.

– 6 iunie, ora 20:00 – Profesiunea Doamnei Warren – Sala Capitol – bilete acces: online, pe iabilet și offline la Casieria Teatrului Național și curând la Casieria Sălii Capitol, categorii de preț: 40, 60, 80, 100 lei.

– 7 iunie, ora 20:00 – Jertfa Unirii noastre – Teatrul Național Timișoara, bilete acces: online, pe iabilet și la Casieria Teatrului, categorii de preț: 40, 60, 80 lei.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus