Romania participa la Targul International de Carte de la Londra

România participă începând de luni la ediţia din acest an a Târgului Internaţional de Carte de la Londra – London Book Fair 2012, care se va închide pe 18 aprilie. Standul naţional al României este organizat, pentru al cincilea an consecutiv, de Institutul Cultural Român prin Centrul Naţional al Cărţii.

La stand vor fi prezentate peste 750 de volume: cele mai noi apariţii editoriale din România, marile succese literare de public şi de critică, albume de artă şi turistice, precum şi cărţile publicate în limba engleză cu sprijinul ICR prin programele de susţinere a traducerilor. Vor fi distribuite, de asemenea, materiale de promovare a literaturii române (cataloage, CD-uri) şi broşuri de prezentare a programelor ICR.

Cu o suprafaţă de 71,5 mp., standul României de la London Book Fair 2012 reutilizează o parte din structura care s-a bucurat de un succes remarcabil la Târgul de Carte de la Madrid din 2011, unde România a fost ţară invitată. Standul de la Londra va fi personalizat cu desene realizate de elevii şcolii Agatonia, informează ICR Londra într-un comunicat de presă.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.