Te afli aici: Acasa » Cultura » Saptamana PSI pentru parinti la Carturesti

Saptamana PSI pentru parinti la Carturesti

Eşti proaspăt părinte şi nu mai ştii cum să te împarţi între copil, partener şi serviciu? Ai un adolescent năzuros şi necomunicativ? Te întrebi cum ai putea deveni un părinte mai bun decât au fost părinţii tăi sau cum poţi găsi cuvintele potrivite pentru educarea sexuală a băiatului sau fiicei tale? Participă la Săptămâna Psi pentru Părinţi şi descoperă cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi îndruma copilul să se maturizeze afectiv, să capete încredere de sine şi să înveţe cum să se ajute singur.

Organizată în perioada 22-28 februarie în 7 oraşe din ţară, Săptămâna Psi pentru Părinţi te invită să discuţi despre educaţie, prejudecăţi şi probleme de familie şi cuplu cu psihologi şi psihoterapeuţi cu o bogată experienţă profesională. Găzduită de librăriile Cărtureşti din toată ţara şi coordonată de Editura Trei, Săptămâna Psi pentru Părinţi este o bună ocazie de a vedea cum poţi să ai grijă nu doar de copil, dar şi de partenerul tău, cum poţi evita mesajele inadecvate oferite celui mic (de tipul ”Copile, [nu] fi(i) rău!” sau ”Dacă vrei, poţi!”) sau cum poţi da un sens terapeutic poveştilor, jocului ori filmelor de desene animate.

Profită de intrarea liberă, dar şi de reducerea de 25% pentru toate cărţile de parenting şi psihologia copilului ale Editurii Trei vândute în reţeaua Cărtureştilor pe parcursul Săptămânii Psi pentru Părinţi!

PROGRAM TIMIŞOARA – Librăria Cărtureşti – Mercy

1. Luni, 22 februarie, ora 18:30

„Copile, [nu] fi(i) rău!”, sau cum părinţii îşi programează [dis]funcţional copiii
Invitat: Daniel Murany

2. Marţi, 23 februarie, ora 18:30

Să creştem împreună: părinţi şi copii!

Invitate: Dora Kelemen, Oana Bot

3. Miercuri, 24 februarie, ora 18:30

Nu pot, să pot,  să vreau

Invitat: Ali Baeram


4. Joi, 25 februarie, ora 18:30

Ai vrea să fii propriul tău copil?

Invitată: Oana Dău-Gaşpar

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus