Te afli aici: Acasa » Cultura » Teatru » Parinti teribili, actori celebri: spectacol-eveniment la Timisoara

Parinti teribili, actori celebri: spectacol-eveniment la Timisoara

 

Actori celebri într-o capodoperă a dramaturgiei universale: este evenimentul irezistibil al acestui început de primăvară pentru spectatorii timișoreni iubitori  de teatru cu autentice vedete. ”Părinți teribili !”, comedia lui Jean Cocteau, îi aduce la Timișoara, într-o excepțională distribuție, pe actorii Marius Bodochi, Magda Catone, Diana Lupescu (care semnează și regia spectacolului), Silviu Biriș și Cristina Florea/Raluca Jugănaru.

Unica reprezentație la Timișoara a spectacolului ”Părinți teribili!”  va avea loc luni, 23 martie 2015, de la ora 19, pe scena Teatrului Național.

Părinţi teribili este o piesă genială, care vorbeşte despre relaţiile dintre generaţii în interiorul unei familii cu o concepţie tradiţională. Când Michel, ajuns la douăzeci şi doi de ani, le spune părinţilor că e îndrăgostit, Yvonne, mama lui, intră în panică, simţind că îşi va pierde copilul iubit, epicentrul vieţii ei; tatăl, Georges, se sperie pentru că el depinde financiar şi sentimental de Léonie, mătuşa tinerei Madeleine. Léonie acceptă să se alieze în strategia pentru separarea tinerilor şi pune la cale o întâlnire în apartamentul fetei, iar în urma unei abile „manevre” a lui Georges , lucrurile se aranjează .

Biletele pentru acest spectacol-eveniment s-au pus în vânzare la Agenția Teatrului Național Timișoara, iar prețurile sunt, în funcție de loc,  50 lei, 60 de lei și 70 de lei.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus