Spectacol in limba franceza pe scena Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timisoara



Institutul Cultural Francez din Timișoara împreună cu Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” vă invită joi, 2 mai de la ora 19:00 la spectacolul Fluviul fără nume (La Rivière bien nommée), un one-man show cu actorul Patrick Corillon.

Artistului plastic belgian Patrick Corillon îi place să spună poveşti, motiv pentru care nu se mulţumeşte doar să creeze lucrări, ci le şi pune în scenă prin povestirile sale. În Fluviul fără nume, eroul se lansează într-o călătorie iniţiatică în căutarea unui cântec de legendă. Din Budapesta până la hotarele Indiei, el parcurge ţările şi cuvintele, însoţit de muzică, obiecte de şi propriile sale  vise. Acest spectacol vizual şi muzical preia preceptele definite de kamishibai, teatrele ambulante de hârtie ale unei Japonii ancestrale şi dă o nouă imagine  tradiţiei seculare ruseşti a poveştii cântate, adăugând acestei forme hibride un suflu contemporan.

Reamintim că spectacolul  Fluviul fără nume se joacă în limba franceză şi se asigură traducere în limba română.

Biletele de 16, respectiv de 8 lei (cu preț redus) se găsesc la Casa de bilete a Teatrului, deschisă de luni până vineri, între orele 16:00 și 19:00 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Adresa: strada Alba Iulia, numărul 2, telefon: 0356-450-606, e-mail: ticket@tm-t.ro. Vă reamintim că puteți achiziționa bilete şi online, accesând site-urile: www.tm-t.ro sau www.biletmaster.ro.

Vă așteptăm cu drag, la teatru!

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.