Te afli aici: Acasa » Documentar » De ce nu a mai candidat Principele Radu la presedintie

De ce nu a mai candidat Principele Radu la presedintie

Principele Radu a dezvaluit astazi motivele pentru care nu a mai candidat la Presedintie in 2009: “Am ramas fara niciun leu si nu am gasit gasit sponsorii pentru campanie”.

Principele a explicat ca retragerea din cursa nu a fost motivata de lipsa de sprijin sau popularitate din partea populatiei. “La nivelul populatiei Romaniei am avut cea mai buna si mai frumoasa si mai plina de speranta aderenta. De altfel, sunt unul din putinii oameni publici care calatoreste tot timpul in comunitatile locale. Aderenta mea in comunitatile locale este si permanenta si locala”.
El a marturisit ca nu si-a putut duce la sfarsit proiectul politic din cauza lipsei de suport din partea elitei, atat moral, cat si financiar. “Ceea ce a lipsit a fost elita romaneasca, cea care a intors spatele. Si Bucurestiul este, dupa cum stiti, o citadela si la propriu si la figurat. Aici se concentreaza toata puterea Romaniei – economica, mediatica si politica. Cu foarte mici exceptii, aceasta forta multitentaculara romaneasca din Capitala a parasit cu totul aceasta varianta. La 2 septembrie m-am retras pentru ca am ramas fara nici un leu. La propriu. Ultimul leu pe care l-am putut cheltui din banii de campanie a fost pe 2 septembrie”, a adaugat principele.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus