Obiectivele turistice ale Timișoarei, prezentate într-un tur virtual interactiv

 

Cine este dornic să descopere frumusețea orașului de pe Bega prin lentila noilor tehnologii,  să se lase fermecat de comorile ei  sau să invite alți oameni din orice colț al lumii să le exploreze,  o poate face prin intermediul unui tur virtual interactiv, pus la dispoziție de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș și finanțat de Consiliul Județean Timiș.

În 21 decembrie va avea loc lansarea on-line a turului virtual interactiv 360° prin care sunt prezentate 19 obiective turistice din Timișoara. Parcuri, biserici, clădiri, poduri, plimbări cu tramvaiul istoric, Castelul Huniade, Opera, Turnul de Apă, plimbare pe Bega sunt  doar câteva dintre obiectivele acestui tur virtual în care puteți vizita Timișoara din confortul de acasă sau de oriunde vă aflați.

Turul virtual este diponibil și  în engleză și germană și cuprinde imagini și texte de prezentare pentru a atrage cât mai mulți turiști.

Dacă v-am făcut curioși, vă invităm să vizitați Timișoara: https://ccajt.ro/tur-virtual. Pentru că Timișoara merită iubită și redescoperită!

Related posts