Topul serviciilor la care apelează clientii Hornbach

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie considerat unul din liderii de pe piaţa magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa., fiind cotat la Bursa din Frankfurt încă din 1987. Compania are reprezentanţe în 9 state europene: (Austria, Germania, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România, deţinând 140 de magazine.

Hornbach a descins pe piaţa românescă în 2007, iar în acest moment deţine cinci magazine: trei în Bucureşti, în Berceni, Militari şi Baloteşti, unul în Braşov şi unul înTimişoara.

Românii sunt tot mai interesaţi de serviciile puse la dispoziţie de retailerii de bricolaj,

Dintre serviciile solicitate frecvent de către clienţii magazinelor Hornbach amintim :consilierea, serviciul de mixare a vopselelor, de debitare a lemnului, de montaj, cât şi cel de confecţionare rame.

”În ultima perioadă, tot mai mulţi români acordă o importanţă deosebită serviciilor oferite de magazinele de bricolaj. Chiar dacă preţul este şi el foarte important, serviciile puse la dispoziţie au un impact pozitiv pe termen lung”,  declară Mugurel-Horia Rusu, directorul  general al Hornbach.

Acesta a subliniat că, în acest moment, Hornbach dispune de două servicii unice pe piaţă. Unul dintre acestea este cel de montaj profesionist

Un alt serviciu inclus în oferta Hornbach este cel de rezervare – ridicare, care presupune alegerea unui produs şi ridicarea ulterioară a acestuia din magazin.

Conform ultimelor studii realizate de retailer, cel mai solicitat serviciu este cel de consiliere, atât la nivelul întregii pieţe de retail de bricolaj, cât şi în magazinele proprii.

Din acest punct de vedere, Hornbach se situează pe primul loc pe piaţa de profil în ceea ce priveşte consilierea. În aceastp ordine de idei, toţi angajaţii sunt pregătiţi şi specializaţi pentru a putea oferi soluţii tuturor problemelor clienţilor.

În topul celor mai solicitate servicii se înscriu cele de mixare a vopselelor de debitare a lemnului.

Clienţii magazinelor Hornbach pot beneficia şi de servicii de transport

Ale servicii solicitate  frecvent sunt:cel de onfecţionare a perdelelor în acesta fiind incluse: croiala, sulfilarea şi aplicarea rejansei, precum şi cel de finanţare, care oferă  posibilitatea de achiziţionare de produse, în rate fixe, fără dobândă sau giranti.

În ceea ce priveşte costul serviciilor oferite, acesta nu este inclus în preţul produselor. Mai multe detalii despre serviciile Hornbach pot fi accesate pe site-ul companiei :  www.hornbach.ro  -sau în magazine.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.