Au inceput inscrierile pentru noi cursuri de antreprenoriat

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş anunţă că au început înscrierile pentru o nouă sesiune de cursuri de antreprenoriat, care  vor începe în luna septembrie. Cursurile se derulează prin proiectul „Iniţiere şi dezvoltare în afaceri” şi aceasta este a patra sesiune de acest tip.

Participarea la aceste cursuri, precum şi activitatea de consiliere sunt gratuite. Proiectul se adresează managerilor și angajaților cu atribuții de conducere din micro-întreprinderi şi IMM-uri şi vizează dezvoltarea abilităților antreprenoriale prin programe de formare și servicii inovatoare de consiliere şi coaching. Cursurile sunt autorizate de Consiliul Național pentru Formarea Profesională a Adulților și avizate de Ministerul Muncii și de Ministerul Educaţiei. Din partea unei firme pot participa mai multe persoane. Fiecare persoană înscrisă participă obligatoriu la patru module aprofundate din lista celor 16 cursuri din fişa de înscriere. Durata unui curs este de 40 ore, din care două zile de curs în sală, completat cu ore de curs pe platforma on-line. O echipă de specialişti ai CCIAT asigură activitatea de consiliere şi coaching personalizat pentru formarea pe mai departe a abilităţilor antreprenoriale dobândite cât şi pentru demararea sau dezvoltarea unei afaceri noi. Fiecare absolvent al cursurilor beneficiază de asistenţă tehnică, colaborare on-line şi consultanţă la înfiinţarea şi iniţierea de firme noi.

 Proiectul “Inițiere în dezvoltarea afacerii” este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și este derulat de Resources Development & Ideas București în calitate de partener coordonator alături de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș – partener național Regiunea Vest, CCIA Ialomița – partener național Regiunea Sud-Muntenia, Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii Covasna – partener național Regiunea Centru, Asociația Junior Chamber International Cluj-Napoca – partener național Regiunea Nord-Vest,  HUM Management Consulting Cluj-Napoca – partener național Regiunea Nord-Vest și Pannenbacker Consulting Erlangen (Germania) și Negotiate Ltd. Edinburgh  (Marea Britanie) ca parteneri transnaţionali.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.