Te afli aici: Acasa » Economie » Colaborare transfrontaliera a clusterelor de energii regenerabile

Colaborare transfrontaliera a clusterelor de energii regenerabile

 


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, sub egida Fundației Diaspora din Timișoara și a SolarTech din Szeged, organizează în data de 13 septembrie 2012, ora 11.00, în Sala Timiş a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, workshop-ul cu tema: Colaborarea transfrontalieră România-Ungaria în cadrul clusterelor de energii regenerabile

Temele abordate vizează:

  • Încurajarea clusterizării IMM-urilor
  • Clusterele în România şi Ungaria
  • Rolul benefic al cooperării transfrontaliere
  • Dezvoltarea sectorului energiilor regenerabile

Fundația Diaspora Timișoara în colaborare cu SolarTech din Szeged organizează un șir de evenimente dedicate firmelor a căror domeniu de activitate include energia regenerabilă.

Aceste evenimente se derulează în cadrul Proiectului PROMOCLUS, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013.

Baza acestora este dată de experiența clusterului de energii regenerabile ArchEnerg din Szeged care funcționează sub egida  SolarTech.

Cu ocazia întâlnirilor bilaterale, partenerii de proiect doresc să sprijine încheierea de parteneriate economice între firmele din zona de frontieră România-Ungaria.

Participarea firmelor este gratuită.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus