Te afli aici: Acasa » Economie » CP_Ernst & Young deschide campania de recrutare

CP_Ernst & Young deschide campania de recrutare

Ernst & Young România a deschis campania de recrutare din această primăvară, prin care va angaja 50 de tineri absolvenţi din întreaga ţară. Procesul se va desfăşura pe parcursul a două luni, timp în care absolvenţii pot aplica online, la link-ul: http://www.ey.com/RO/en/Careers.

În plus, candidaţii interesaţi de o poziţie în companie, vor putea interacţiona direct cu echipa de recrutare şi specialiştii Ernst & Young în cadrul a peste 10 evenimente în universităţi şi târguri de job-uri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. Procesul de selecţie va include atât interviuri cu managerii din fiecare departament, cât şi o serie de teste specifice activităţii din linia de servicii pentru care candidaţii aplică. In cadrul procesului de selecţie, vor fi evaluate competenţele lingvistice (limba engleză), abilităţile verbale şi numerice, precum şi cunoştinţele de specialitate.

Cei 50 de juniori care vor fi selectaţi în această primăvară îşi vor începe activitatea în septembrie, când se vor alătura celor 500 angajaţi care fac parte din echipa Ernst & Young, în 5 birouri din ţară şi în Republica Moldova. Majoritatea tinerilor recrutaţi se vor alătura departamentului de Audit financiar, precum şi departamentelor de Asistenţă fiscală şi juridică, Asistenţă în tranzacţii şi Asistenţă în afaceri.

Cei mai mulţi dintre tinerii care aplică pentru un job la Ernst & Young îşi motivează alegerea prin posibilitatea de a-şi desfăşura activitatea în echipe multidisciplinare, având acces la resurse globale şi la cele mai bune practici în domeniu. Dar şi mai mult decât atât, tinerii valorizează posibilitatea de a participa în programe internaţionale de certificare ACCA, ACA, CFA ş.a., pe care Ernst & Young le oferă noilor angajaţi.

Astfel, compania investeşte anual 3,000 Euro în medie pentru formarea fiecărui angajat. Această investiţie se reflectă în rezultatele excepţionale pe care tinerii specialişti Ernst & Young le obţin la nivel naţional şi internaţional în cadrul sesiunilor de examinare pentru diverse certificări. Doar în sesiunea de examinare ACCA din decembrie 2012, cursanţii Ernst & Young au ocupat locuri de vârf în clasamentul naţional şi, respectiv, locurile 7 şi 11 în topul internaţional al testărilor.

Pentru Ernst & Young, campania de recrutare a juniorilor şi a tinerilor absolvenţi reprezintă, în fiecare an, perioada de vârf în care suntem prezenţi în universităţi, interacţionăm cu studenţii în mediul academic şi promovăm parteneriate cu asociaţiile studenţeşti.

Suntem încântaţi să începem această campanie de recrutare, întrucât investim pe termen lung în viitorul noii generaţii de absolvenţi şi identificăm tineri ale căror abilităţi şi aspiraţii profesionale şi personale vor contribui la creşterea companiei şi a comunităţii de business. Credem cu tărie în motto-ul nostru: <<Whenever you join, however long you stay the exceptional experience of Ernst & Young will last a lifetime>>. Astfel, experienţele excepţionale pe care le trăieşti aici vor reprezenta un punct de referinţă pe parcursul întregii vieţi profesionale”, spune Alexandra Bebu, Director Resurse Umane, Ernst & Young România.

Peste 1.000 de candidaţi au aplicat în campania de recrutare desfăşurată în primăvara anului trecut, dintre care 67 au fost selectaţi pentru a se alătura echipei Ernst & Young în România.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus