Cursuri de perfecţionare pentru 300 de angajaţi în funcţii de conducere

Angajaţii în funcţii de conducere din Regiunea de Vest şi Regiunea de Nord-Vest au şansă să se perfecţioneze în domeniul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicării. Mai precis, cursurile se adresează pentru 300 de angajaţi ai IMM-urilor şi se vor desfăşura începând din luna decembrie la Timişoara şi Oradea.

Acţiunea se desfăşoară prin proiectul  Formarea profesională specializată şi promovarea utilizării noilor tehnologii în scopul creşterii adaptabilităţii şi mobilităţii angajaţilor şi managerilor din IMM-urile din Regiunile de Dezvoltare Vest şi Nord-Vest finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cofinanțat din Fondul Social European. Proiectul este desfăşurat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură din Timişoara, Universitatea de Vest Timişoara, Universitatea din Oradea şi S.C. Siveco S.A. România.

Proiectul vizează perfecţionarea profesională a managerilor şi a angajaţilor în funcţii de management strategic, tehnic şi economic. Experţii au realizat deja curricula pentru 12 cursuri care includ un modul practic şi o platformă de e-learning care va fi pusă la dispoziţia cursanţilor. Pentru cursanţi vor fi realizate proiecte didactice, programe de formare profesională autorizate de către Consiliul Național pentru Formarea Profesională a Adulților, suporturi şi manuale de curs, un portal de instruire şi management – care vor contribui la optimizarea procesului instructiv-educativ informatizat.

Anda Deliu

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.