Te afli aici: Acasa » Economie » Dacia lansează şi în România ediţia limitată de modele de serie cu dotări superioare – Black Line

Dacia lansează şi în România ediţia limitată de modele de serie cu dotări superioare – Black Line

Dacia va lansa marţi în România o ediţie specială şi limitată de modele de serie, denumită Black Line, maşinile de culoare neagră şi cu echipări superioare variantelor obişnuite fiind prezente pe piaţa franceză de la începutul anului.

Ediţia Black Line dispune, pe lângă caracteristicile obişnuite ale modelelor de bază, de geamuri activate electric pe faţă, închidere centralizată sau direcţie asistată, tapiţerii noi cu cusături negre, vizibile, volan căptuşit cu piele şi sistem audio cu comenzi pe volan.

Directorul comercial al Automobile Dacia, Fabrice Cambolive a declarat în luna ianuarie că dacă seria specială Black Line, dedicată modelelor Logan, Sandero şi Logan MCV, va avea succes, acestea ar putea fi livrate şi pe piaţa din România.

Preţurile de bază pentru ediţia Black Line lansată în Franţa pornesc de la 9.600 euro pentru Sandero, 10.950 euro pentru Logan şi 13.350 euro pentru Logan MCV.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus