ECONOMIE / Cei mai mulţi absolvenţi ai cursurilor de antreprenoriat provin din Regiunea de Vest

Proiectul „Iniţiere în dezvoltarea afacerii” al Camerei de comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş se bucură de cel mai mare succes dintre toate proiectele asemănătoare din ţară. În noiembrie va începe o nouă sesiune a acestor tipuri de cursuri, care va dura trei luni.

Proiectul se adresează celor cu funcţii de conducere din IMM-uri şi vizează specialităţile: manager de proiect, negociere, procese decizionale, managementul performanțelor, leadership, finanțe pentru non-finanțiști. Din cele 1200 de  persoane din grupul-ţintă, cel mai mare număr de absolvenţi este din Regiunea de Vest. Cursul s-a bucurat de aprecierea a peste 60 de cursanţi. „Felicitări CCAT pentru curs şi pentru excelenta organizare. Am apreciat în mod deosebit profesionalismul lectorilor și tehnicile didactice dinamice și interactive”, a declarat Mihaela POPA de la General Consult SRL Arad.

Reamintim că proiectul este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și este derulat de Resources Development & Ideas București în calitate de partener coordonator alături de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș – partener național Regiunea Vest, CCIA Ialomița – partener național Regiunea Sud-Muntenia, Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii Covasna – partener național Regiunea Centru, Asociația Junior Chamber International Cluj-Napoca – partener național Regiunea Nord-Vest,  HUM Management Consulting Cluj-Napoca – partener național Regiunea Nord-Vest și Pannenbacker Consulting Erlangen (Germania) și Negotiate Ltd. Edinburgh  (Marea Britanie) ca parteneri transnaţionali.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.