EY – cel mai atractiv angajator din lume în servicii profesionale

EY este cel mai atractiv angajator din lume în domeniul serviciilor profesionale,  situându-se pe locul al doilea în clasamentul general World’s Most Attractive Employer, realizat anual de Universum şi care are la bază preferinţele exprimate de aproximativ 94.000 de studenţi cu specializări de business, de la universităţi de top din cele mai importante douăsprezece state ale lumii.

La nivel de ţări, EY s-a poziţionat ca lider al pieţei de servicii profesionale în şase dintre cele douăsprezece ţări analizate, clasându-se în topul general al primilor cincisprezece angajatori în pieţele din Australia, Canada, Franţa, Germania, India, Italia, Rusia, Marea Britanie şi SUA.

“Să fii perceput de studenţi ca angajatorul preferat este o performanţă ce merită sărbătorită. Ca lider de business, înţeleg foarte bine valoarea pe care o aduce capacitatea de a atrage, recruta şi păstra oamenii cu performanţele cele mai bune. EY excelează în acest domeniu, asigurându-şi astfel un avantaj competitiv pe zona de talente”, susţine  Petter Nylander, CEO al Universum.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România subliniază: “România nu a făcut parte din ţările analizate în raportul Universum dar, conform studiului Trendence Graduate Barometer 2013, EY este al treilea angajator în topul preferinţelor tinerilor absolvenţi cu cele mai bune rezultate academice din România. Această poziţie este susţinută şi de cele peste 2.000 de aplicaţii primite de la absolvenţii de facultate în campania de recrutare de juniori din anul acesta”.

„Atunci când se gândesc la viitoarea carieră, studenţii caută angajatorii care au succes în piaţa în care operează şi liderii care sprijină dezvoltarea oamenilor pe care îi conduc, oferindu-le oportunităţi permanente de dezvoltare. Referinţele pe care le-au primit despre EY, atât prin participarea la evenimentele organizate de companie, cât şi prin canalele de social media pe care generaţia actuală le creditează cu precădere, vin să confirme capacitatea EY de a atrage cei mai buni candidaţi. Aprecierea acestora, evidenţiată şi de rezultatele clasamentului Universum, ne angajează mai puternic în dorinţa de a le oferi o experienţă de excepţie în cadrul companiei”, adaugă Andreea Mihnea, Director de Resurse Umane, EY România.

Universum este o companie internaţională specializată pe zona de branding de angajator. Misiunea acesteia este să-i ajute pe angajatori, să recruteze mai eficient şi să-şi păstreze angajaţii, precum şi să-şi îmbunătăţească brandul de angajator. Universum colaborează cu peste 1.200 de clienţi, dintre care mulţi fac parte din topul global Fortune 500 cooperând cu 1.500 de universităţi din întreaga lume pentru  derularea de cercetări atât despre preferinţele celor care îsunt în căutarea unei cariere, cât şi ale celor care caută talente de top. Studiul Universum se realizează anual, pe o bază de 400.000 studenţi şi profesionişti din întreaga lume. Mai multe informaţii la www.universumglobal.com

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 167.000 de angajaţi în 700 de birouri din 140 de ţări şi venituri de aproximativ 24,4 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2012, fiind cea mai integrată reţea la nivel global. EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 500 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. De la 1 iulie 2013, Ernst & Young a devenit EY. Logo-ul s-a schimbat pentru a răspunde acestei modificări, iar noul tagline al companiei este „Building a better working world”. Această redefinire a identităţii vizuale vine să reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.