Te afli aici: Acasa » Economie » EY Romania anunta editia 2015 a competitiei EY Entrepreneur Of The Year

EY Romania anunta editia 2015 a competitiei EY Entrepreneur Of The Year


EY România anunță lansarea competiției EY Entrepreneur Of The Year – ediția 2015.

Ne-au bucurat extrem de mult ecourile pozitive ale primei ediții EY Entrepreneur Of The Year în România, din partea antreprenorilor, a managementului din companii românești sau multinaționale și a membrilor mass media. Programul EY Entrepreneur Of The Year este extrem de important pentru noi, fiind cea mai bine articulată inițiativă de recunoaștere a eforturilor şi realizărilor extraordinare ale antreprenorilor, atât la nivel local, cât și global”, a declarat Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

Ediția din 2015 va avea următorul calendar, similar cu cel al ediției din 2014:

  • Evenimentul de lansare: 14 mai 2015
  • Colectarea înscrierilor: 14 mai – 1 august 2015
  • Interviuri: 1 august – 30 septembrie 2015
  • Prima rundă de jurizare: 8 octombrie 2015
  • A doua rundă de jurizare: 22 octombrie 2015
  • Ceremonia națională de premiere: 12 noiembrie 2015

Astfel, după procesul de înscriere și jurizare a antreprenorilor candidați la titlul EY Entrepreneur Of The Year, demarat și la această a doua ediție în luna mai, gala națională de premiere se va desfășura în luna noiembrie, urmând ca, în luna iunie a anului 2016, câștigătorul să reprezinte România în competiția pentru titlul World Entrepreneur Of The Year.

Desemnat în noiembrie 2014, marele câștigător al primei ediții a competiției naționale, Mircea Tudor, președintele MB Telecom își va prezenta afacerea și își va susține candidatura în fața juriului, la Monte Carlo, în iunie 2015.

Toate candidaturile sunt examinate de un juriu independent, alcătuit din lideri de business recunoscuți în întreaga lume și din câștigători ai titlului World Entrepreneur Of The Year din anii anteriori.

Mircea Tudor este cel mai renumit inventator român contemporan şi cel care şi-a propus să revoluţioneze industria de securitate la nivel mondial. MB Telecom este astăzi singurul IMM din lume care activează în domeniul tehnologiilor de scanare radioactivă şi singura companie din lume care a câştigat de două ori Marele Premiu al Salonului de Invenţii de la Geneva, în 2009 şi 2013.

La prima ediţie a competiţiei din România s-au înscris 40 de antreprenori români, dintre care 12 au intrat în finală. Cifra de afaceri cumulată a celor 40 de companii conduse de antreprenorii înscrişi s-a ridicat în 2013 la peste 1 mld. EUR. De asemenea, companiile au însumat un număr de peste 16.000 angajaţi în acelaşi an.

Cifra medie de afaceri a companiilor a fost de 27 mil. EUR în anul 2013, cu un număr mediu de angajaţi de peste 400 persoane în 2013.

Cartea Antreprenorilor 2014 – acum și pe mobil

Poveștile celor 40 de antreprenori care s-au înscris la prima ediție a competiției naționale EY Entrepreneur Of The Year – România 2014 au fost reunite într-un volum dedicat realizat de Oana Gorbănescu, EY Communication Officer. Acum, această Carte a Antreprenorilor 2014 poate fi instalată pe orice tip de dispozitiv mobil, din App Store, Google Play sau Windows Store.

Pentru mai multe detalii despre programul EY Entrepreneur Of The Year, vă rugăm să accesați http://eyromania.ro/eoty

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus