FM Logistic se extinde la Dudesti – Timis

FM Logistic este prezentă pe piaţa românească de logistică din anul 2003, oferind servicii logistice (depozitare/ manipulare, transport intern şi internaţional, co-packing) unor companii renumite precum Cora, L’Oreal, Yves Rocher, Sanofi, Roche (în Bucureşti) şi Nestle, P&G (în Timiş).

În 2008, FM Logistic a inaugurat prima sa platformă logistică din România, în Dudeştii Noi – Timiş; această platformă a deschis porţile firmei Nestle în iulie 2008 şi desfaşoară pentru acest client activitaţi logistice de depozitare/ manipulare, co-packing şi distribuţie pe o suprafaţă de 12,000 m².

In prezent FM Logistic construieste cea de-a treia celula de depozit la Dudesti in Timisoara, care va fi gata in noiembrie 2012. De la 12,000 m² vom ajunge la 20,000 m² construiti, si cu aceasta extindere FM planuieste sa creasca numarul de clienti din site-ul timisean care poate fi extins pana la o suprafaţă totală posibilă de 86,000 m².

FM Logistic este unul dintre cei mai importanti actori logistici din sectorul FMCG – bunuri alimentare si non-alimentare, retail, IT, marfuri generale si auto si ofera solutii logistice eficiente si de calitate pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului logistic, de la depozitare si distributie pana la co-packing/ co-manufacturing si vamuire/ Supply Chain Management.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.