Peste 6.600 de peşti vor fi găzduiţi în noul magazin Hornbach din Timişoara

 

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, își va inaugurarea deschiderea celui de-al 5-lea magazin din România, la Timișoara, marți, 17 iulie 2012, ora 15.30

 

  • 700 mp sunt dedicaţi spaţiului de acvaristică şi zoo din magazinul Hornbach din Timişoara;
  • În magazin au fost amenajate 33 de acvarii cu peşti, care însumează peste 18.000 de litri de apă;

 

Peste 6.600 de peşti din 120 de specii pot fi găsiţi în cadrul noului magazin Hornbach Timişoara, a cincea locaţie din reţeaua unuia dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, care va fi inaugurat luna aceasta.

 

„Încercăm să răspundem cât mai bine cerinţelor clienţilor noştri şi, ca urmare, oferim o largă varietate de produse, inclusiv în ceea ce priveşte zona de acvaristică şi zoo. De aceea, putem spune că Hornbach este singurul retailer de materiale de construcţii şi grădinărit din România care dedică o suprafaţă specială unor astfel de game de produse”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Dintre cele 120 de specii, clienţii Hornbach vor putea cumpăra de la peşti de dimensiuni foarte mici, de 1,5 – 2 cm, cum sunt cei din specia Paracheirodon Innesi Neon, până la peşti foarte mari, de 22 cm, precum cei aparţinând speciei Koi din Japonia. Mai mult decât atât, în noua locaţie pot fi găsite şi broscuţe, raci sau melci.

Cei 6.600 de peşti din noul magazin Hornbach din Timişoara sunt găzduiţi în 33 de acvarii care însumează peste 18.000 litri de apă. În afară de acestea, în magazin se regăsesc şi acvarii pentru plante şi animale acvatice de dimensiuni diverse, care pornesc de la 12 litri şi pot ajunge până la 240 litri, provenind de la producători renumiţi din Germania.

„Pentru a oferi clienţilor soluţii adaptate nevoilor lor, Hornbach le dă posibilitatea de a comanda din magazin acvarii de dimensiuni speciale”, a completat Directorul General al Hornbach România.

Sortimentul magazinului din Timişoara în zona de acvaristică este completat şi de peste 300 de produse de hrană şi medicamente pentru peşti, mai mult de 200 de specii de plante acvatice, inclusiv plante de iaz, cât şi de accesorii şi decoraţiuni pentru acvarii, precum folii autocolante, pietre, roci, rădăcini decorative, obiecte de fundal şi decorative. În total, clienţii Hornbach din Timişoara vor putea alege din 1.500 de produse aflate pe stoc în zona de acvaristică şi alte câteva zeci disponibile prin comandă specială.

Totodată, clienţii Hornbach pot găsi în locaţia din Timişoara şi un număr mare şi variat de produse pentru câini, pisici, păsări şi rozătoare. Astfel, noul magazin are, în zona ZOO, un spaţiu dedicat special hranei pentru animale, cât şi accesoriilor necesare acestora.

„Avem un sortiment foarte bogat şi în ceea ce priveşte hrana pentru câini şi cea pentru pisici. Cu câteva sute de tipuri de hrană pentru aceste animale, putem spune că suntem unul dintre cele mai competente pet-shop-uri din România”, a afirmat Mugurel-Horia Rusu.

Zona de acvaristică şi zoo a magazinului Hornbach din Timişoara face parte din suprafaţa de 5.300 mp alocaţi spaţiului de grădină. Noul magazin va avea o suprafaţă totală de 22.500 de mp.

Noul magazin Hornbach este situat pe Calea Aradului, nr. 56 (lângă Real – Hypermarket și Selgros).

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.