Te afli aici: Acasa » Economie » Targ de antreprenoriat

Targ de antreprenoriat

În calitate de partener al Proiectului “Inițiere în dezvoltarea afacerii”, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează vineri, 18 octombrie 2013, între orele 10.00 – 13.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, un amplu eveniment din seria de activităţi incluse în proiect, care cuprinde: târgul de antreprenoriat, precum şi seminarul cu tema „Parteneriatul – soluţie în situaţii de criză”

 Târgul de antreprenoriat, la care s-au înscris până în prezent 40 de firme ale căror reprezentanţi au absolvit cursurile de antreprenoriat, facilitează întâlnirea dintre antreprenori şi potenţiali clienţi, atât în cadrul perimetrului cu standuri de produse şi servicii cât şi în cadrul prezentărilor susţinute de expozanţi.

Seminarul, susţinut de dl. GeorgeDumitrescu–trainer RDI, va fi o sesiune interactivă în care subiectul „criză” va fi abordat într-un mod diferit, destins şi plin de creativitate.

La eveniment au fost invitaţi beneficiarii cursurilor gratuite de antreprenoriat organizate în cadrul proiectului, firme membre ale CCIAT, reprezentanţi ai mediului academic timişorean – cadre universitare, studenţi din anii terminali,  masteranzi, viitori antreprenori.

În cele 34 de luni de implementare a proiectului, CCIA Timiş a organizat şapte serii de cursuri de antreprenoriat la care au participat peste 300 de manageri și angajați cu atribuții de conducere din micro-întreprinderi şi IMM-uri din Regiunea Vest.

Proiectul se încadrează în priorităţile Strategiei Lisabona de promovare a culturii antreprenoriale şi de transformare a Uniunii Europene într-un spaţiu atractiv pentru investiţii şi muncă.

Proiectul este derulat de Resources Development & Ideas București în calitate de beneficiar, împreună cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș– partener național pentru Regiunea Vest, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Ialomița – partener național pentru Regiunea Sud-Muntenia, Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii Covasna – partener național pentru Regiunea Centru, Asociația Junior Chamber International Cluj-Napoca și HUM Management Consulting Cluj-Napoca – parteneri naționali pentru Regiunea Nord-Vest, Pannenbacker Consulting Erlangen (Germania) și Negotiate Ltd. Edinburgh  (Marea Britanie) ca parteneri transnaţionali.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus