Targul Ghidul Miresei septembrie 2013

In perioada 27 – 29 septembrie 2013, revista si portalul Ghidul Miresei organizeaza in Centrul Expozitional Romexpo, Pavilionul C6, editia de toamna a Targului de nunti Ghidul Miresei. Spre deosebire de celelate editii pe care Ghidul Miresei le organizeaza anual, editia de toamna a acestuia prezinta viitorilor miri un concept care pleaca de la ideea de reduceri substantiale si lichidari de stoc. Rochii de mireasa cu pana la 80% reducere, costume de mire si accesorii cu reduceri de pana la 70%, pachete si oferte promotionale pentru organizarea nuntii in 2014, de la décor la marturii si invitatii, foto sau video. Pentru cea de a X-a editie, organizatorii au pregatit viitorilor miri si vizitatorilor si o serie de concursuri, premiere si Tombola Ghidul Miresei unde acestia pot castiga premii de peste 10.000 de euro.

Biletele se pot achizitiona la intrarea in Centrul Expozitional Romexpo. Din valoarea fiecarui bilet 2 RON vor fi donati catre Fundatia Mereu Aproape pentru a aduce bucurie si speranta unor copii bolnavi.

Program:

Vineri, 27 Septembrie:        12:00 – 20:00

Sambata, 28 Septembrie:   10:00 – 20:00

Duminica, 29 Septembrie:  10:00 – 18:00

Mai multe informatii si detalii:www.TargulGhidulMiresei.ro sau pe pagina de facebook: www.facebook.com/Ghidul.Miresei

Parteneri eveniment: Europa FM, Spard Team, RPG, Nunta TV.

Parteneri media: 121.ro, Eva.ro, Karena, Kudika, Spuneda, Mayra, Stilfeminin, my Bucharestguide, Secretele Femeilor, Replica, TV CITY, Informatia Vranceana, In Oras, File de nunta, O nunta superba, Emulte.ro

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.