Te afli aici: Acasa » Economie » Topul Firmelor din judetul Timis 2014

Topul Firmelor din judetul Timis 2014

Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește, în data de 30 octombrie 2015, cea de-a 22-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Judeţul Timiş 2014.

Organizat de CCIAT de peste două decenii, Topul Firmelor a devenit cel mai important eveniment economic din vestul ţării, cartea de vizită a performanţei şi succesului în afaceri, care reuneşte anual peste 700 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului economic şi de afaceri, ai administrației publice și serviciilor deconcentrate din teritoriu, corp diplomatic, instituţii de învăţământ şi cultură, organisme intermediare din Regiunea Vest, asociaţii de afaceri, colaboratori şi parteneri ai CCIA Timiş din ţară şi străinătate, mass media.

Laureaţii ediției de anul acesta au fost stabiliţi conform unei metodologii unice şi unitare pe plan naţional, clasamentul reunind 6.817 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate din cele 24.279 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut. Dintre acestea, 1064 au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III,  în domenii de activitate, grupe şi clase de mărime.

Firmele a căror perseverenţă le-a oferit clasificarea pe unul din primelor trei locuri în Top, în ultimii patru ani, sunt recompensate cu Distincţia de Excelenţă. În egală măsură, fidelitatea, consecvenţa şi tenacitatea sunt meritele de necontestat ale firmelor care s-au clasat pe primele trei locuri, în ultimii şase ani, şi care sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

 De asemenea, 10 firme sunt recompensate cu Diplome pentru Excelenţă în activitatea de promovare a produselor şi serviciilor româneşti pe pieţele internaţionale, în cadrul Topului Exportatorilor.

Aflat la cea de-a 7-a ediţie, Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior consfinţeşte locul şi rolul pe care universităţile timişene le deţin în elita învăţământului academic românesc.

Pentru a doua oară, CCIAT acordă Trofeul de Excelenţă pentru Responsabilitate Socială.

Vor fi acordate de asemenea premii aniversare și speciale firmelor sau organizațiilor care aniversează momente din activitatea lor sau pentru merite și realizări deosebite.

Diplomele,plachetele și trofeele sunt înmânate de conducerea CCIAT, de oficiali ai administrației publice locale – Prefectul Județului Timiș, Președintele Consiliului Județean Timiș, Primarul Municipiului Timișoara, de personalități ale mediului diplomatic, academic, științific și cultural, invitați de onoare.

Participanţii la eveniment se vor bucura de momente artistice de excepţie, oferite de artiști români consacrați pe scenele naționale și internaționale.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus