Te afli aici: Acasa » Economie » Topului Firmelor din Judetul Timis

Topului Firmelor din Judetul Timis

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în data de 15 noiembrie 2013, cu începere de la ora 1900, la Centrul  Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cea de-a 20-a ediţie aniversară a Topului Firmelor din Judeţul Timiş 2012, cel mai important eveniment economic din vestul ţării, cartea de vizită a performanţei şi succesului în afaceri.

Realizat conform unei metodologii unice şi unitare pe plan naţional, clasamentul reuneşte 6.172 de firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate din 27.960 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar 2012. Dintre acestea, 1036 de firme au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, în 6 domenii de activitate, 251 grupe şi 5 categorii de mărime.

Un număr de 88 de firme care s-au clasat pe primele trei locuri în ultimii trei ani vor fi recompensate cu Distincţia de Excelenţă iar 105 firme care s-au clasat pe primele trei locuri în ultimii cinci ani vor fi distinse cu Trofeul de Excelenţă.

De asemenea, 10 firme vor fi recompensate cu Diplome pentru excelenţă în activitatea de promovare a produselor şi serviciilor româneşti pe pieţele internaţionale, în cadrul Topului Exportatorilor.

Unităţile de cercetare şi învăţământ şi unităţile de producţie care au dovedit un înalt grad de creativitate în domeniul lor de activitate, în baza datelor puse la dispoziţie de OSIM Bucureşti, vor primi Trofeul Creativităţii.

Aflat la cea de-a 5-a ediție, Topul Instituțiilor de Învățământ Superior, realizat pe două categorii – universităţi de cercetare avansată şi educaţie şi universităţi de cercetare ştiinţifică şi educaţie,  consfințeşte locul și rolul pe care universitățile timișene le dețin în elita învățământului academic românesc.

Ceremonia de premiere va fi deschisă de dl. Georgică CORNU, Preşedintele CCIA Timiş. Au fost invitaţi să adreseze mesaje de salut oficiali ai administraţiei publice centrale şi locale.

Alături de aceştia, la eveniment vor lua parte reprezentanţi ai serviciilor publice deconcentrate din teritoriu, ambasadori ai României acreditaţi în străinătate, corpul diplomatic acreditat în România şi la Timişoara, organisme intermediare din Regiunea Vest, asociaţii de afaceri, instituţii de învăţământ şi cultură, colaboratori şi parteneri ai CCIA Timiş din ţară şi străinătate, membrii Colegiului de Conducere a CCIAT, membrii Comisiei Consultative de Top, mass media.

Cei peste 700 de participanţi la eveniment, se vor bucura de momente artistice de excepţie: muzică ambientală cu cvartet de coarde şi un recital extraordinar cu Marcel Pavel.

Evenimentul va fi prezentat de Iuliana Tudor.

Informaţii suplimentare la tel. 0374160905, 0722/503138, e-mail: rolinic@cciat.ro , Rodica OLINIC – consilier Relaţii Publice.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus