Un nou Senior Manager in departamentul de Asistenta Fiscala

EY a numit un nou Senior Manager în departamentul de Asistenţă Fiscală Noul consultant EY, Ioana Sârbu va coordona echipa de Asistenţă Fiscală din regiunea de vest a României

Ioana Sârbu are 10 ani de experienţă profesională în consultanţă, în oferirea de servicii de asistenţă fiscal, contabilitate, M&A,  unora dintre cele mai mari corporaţii din România.

Înainte de a se alătura EY, ea a fost consultant în cadrul Mazars România şi Haarmann, Hemmelrath & Partner, poziţie din care a fost responsabilă de proiecte majore de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă financiară. A asistat clienţii în inspecţii fiscale, a coordonat proiecte de due diligence, a structurat tranzacţii din punct de vedere fiscal şi a derulat audituri fiscale, având în plus o experienţă considerabilă în consultanţa privind taxele directe şi TVA-ul.

Ioana Sârbu este membră a mai multor organisme profesionale internaţionale şi locale, precum ACCA, CCFR, CAFR şi CECCAR. Ea este, de asemenea, trainer calificat în domeniul taxelor şi contabilităţii.

“Atât firmele conduse de atreprenori români, cât şi multinaţionalele prezente pe piaţa locală au nevoie să înţeleagă cât de importantă este optimizarea costurilor operaţiunilor şi tranzacţiilor pe care le efectuează. Sunt încântată că, alăturându-mă echipei EY, voi putea să contribui la îmbunătăţirea eficienţei pentru afacerile clienţlor noştri asistându-i în domeniul fiscal”, a declarant Ioana Sârbu.

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.