Te afli aici: Acasa » Educaţie » Ateliere de lectură şi dezbateri la Cărtureşti Mercy

Ateliere de lectură şi dezbateri la Cărtureşti Mercy

Cu nasu-n cărţi şi Cu burta pe carte sunt două campanii de revitalizare a dorului de carte, derulate de librăriile Cărtureşti Timişoara, în fiecare lună. Prima dintre ele este destinată celor mici, cealaltă vine în întâmpinarea celor mari, ambele fiind coordonate de actriţa Daniela Bostan de la Teatrul Naţional din Timişoara.

Sâmbătă, 20 februarie, ora 11:30, la Cărtureşti Mercy se întâmplă cea de-a treia întâlnire din seria Cu nasu-n cărţi atelier de lectură pentru copii. Cartea care este adusă în atenţia celor dornici să petreacă un timp cu rost este Ferbonia de Ioana Nicolae. Astfel, poţi savura o oră într-o lume prietenoasă şi colorată cu năzăreli, unde regula principală este  Nu trece nepăsător pe lângă celălalt!

„Aleg să susţin acest atelier pentru că, din ce în ce mai des, apar părinţi nemulţumiţi că activităţile copiilor lor sunt mai mult în casă şi cu ecrane. Aleg să susţin atelierul acesta pentru că văd şi aud din ce în ce mai mulţi copii şi tineri care nu ştiu să se exprime. Aleg să susţin acest atelier pentru că sunt convinsă că există posibilitatea să avem mai multe şanse în viitor, începând de acum. Aleg să susţin acest atelier pentru că lectura este metoda cea mai simplă şi fără pericole, să călătoreşti în timp şi în spaţiu.” (Daniela Bostan)

Tot sâmbătă, dar peste o săptămână, în 27 februarie, ora 11:30, Atitudinea este totul în cadrul atelierului de lectură şi dezbateri: Cu burta pe carte. Pătrundem în pagini cu informaţii preţioase, într-o carte uşor de parcurs, o adevărată capodoperă motivaţională care ne învaţă cum să atingem echilibrul.

Participarea la ambele ateliere se face pe bază de înscriere la diana.petrut@carturesti.net

Taxa pentru primul este de 50 de lei, iar pentru cel de-al doilea este de 60 de lei. În aceasta sunt incluse şi cărţile.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus