Te afli aici: Acasa » Educaţie » Concursul national de discursuri va avea loc la Timisoara in perioada 4-6 mai

Concursul national de discursuri va avea loc la Timisoara in perioada 4-6 mai

Concursul national de discursuri va avea loc la Timisoara in perioada 4-6 mai

A doua ediţie a Concursului Naţional de Discursuri organizată de Clubul Toastmaters va avea loc la Hotel Timişoara, în perioada 4-6 mai. Concursul este deschis atât membrilor cluburilor din toată ţara, cât şi nonmembrilor.

La concurs vor fi prezente cele 10 de cluburi Toastmasters din România. Prin acest eveniment, clubul îşi propune să promoveze importanța dezvoltării abilităților de comunicare eficientă și în mod corect, în fața unei audiențe, prin susținerea de workshop-uri și traininguri specializate în cadrul evenimentului, precum şi susținerea tinerilor în demersul dezvoltării personale cu privire la abilitățile de comunicare și a celor de conducere, pentru succesul, atât pe planul dezvoltării personale, cât și profesionale. Dar concursul nu va consta doar într-o competiţie. Pe parcursul celor trei zile, vor avea loc trei concursuri şi patru traininguri susținute de specialiști în domeniu, atât naționali: Paul Brad, Roland Borsi, Zoia Zărnescu, cât și internaționali, precum Olivia Schofield, finalistă a Campionatului Mondial de Vorbit în Public, organizat de Toastmasters International în orașul american Las Vegas.

 Clubul Timişoara Toasmasters a fost înfiinţat în 2008 şi afiliat la Toastmasters Internațional, clubul Timişoara Toastmasters este un atelier de lucru de tipul „învaţă cum se face”, în care oamenii îşi perfecţionează abilităţile de vorbire în public şi leadership într-o atmosferă confortabilă şi prietenoasă. Întâlnirile clubului au loc săptămânal, în fiecare miercuri de la ora 20:00, la Centrul Regional de Afaceri, Bd Eroilor de la Tisa, nr. 22, Timişoara.

Clubul Toastmaster International a fost fiinţă acum aproape 90 de ani, în 1924, la YMCA din Santa Ana, California, Toastmasters International (www.toastmasters.org) a crescut pentru a deveni cea mai importantă organizaţie din lume care te învaţă cum să vorbeşti în public şi cum să-ţi dezvolţi abilităţile de lider. Începând cu primul club, care a fost înfiinţat de Ralph C. Smedley, mai mult de 5 milioane de bărbaţi şi femei s-au bucurat de beneficiile Toastmasters. Organizaţia non-profit are acum aproximativ 500.000 de membri, în peste 13.000 de cluburi din 116 ţări.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus