Te afli aici: Acasa » Educaţie » Cursurile gratuite de antreprenoriat, la final

Cursurile gratuite de antreprenoriat, la final

În calitate de partener al Proiectului “Inițiere în dezvoltarea afacerii”, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 14 – 17 octombrie 2013, modulul „Perfecţionare – Manager de proiect cf. Cod COR 242101”, din cea de-a 7-a și ultima serie de cursuri gratuite de dezvoltare a abilităților antreprenoriale. În cadrul acestui curs, cele 26 de persoane înscrise au urmat modulele: “Iniţiere competenţe antreprenoriale”, „Perfecţionare competenţe antreprenoriale” și „Specializare competenţe antreprenoriale”.

La cele şapte serii de cursuri de antreprenoriat organizate de CCIAT în cadrul proiectului, au participat peste 300 de manageri și angajați cu atribuții de conducere din micro-întreprinderi şi IMM-uri din Regiunea Vest.

Absolvenții cursurilor au beneficiat și beneficiazăîn continuare de servicii gratuite de consiliere şi coaching personalizat, oferite de o echipă de specialişti ai CCIAT care asigură activitatea de formare pe mai departe a abilităţilor antreprenoriale dobândite, în vederea dezvoltării firmei sau demarării unei afaceri noi, prin asistenţă tehnică şi colaborare on-line.

Proiectul se încadrează în priorităţile Strategiei Lisabona de promovare a culturii antreprenoriale şi de transformare a Uniunii Europene într-un spaţiu atractiv pentru investiţii şi muncă.

Proiectul este derulat de Resources Development & Ideas București în calitate de beneficiar, împreună cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș– partener național pentru Regiunea Vest, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Ialomița – partener național pentru Regiunea Sud-Muntenia, Asociația Întreprinderilor Mici și Mijlocii Covasna – partener național pentru Regiunea Centru, Asociația Junior Chamber International Cluj-Napoca și HUM Management Consulting Cluj-Napoca – parteneri naționali pentru Regiunea Nord-Vest, Pannenbacker Consulting Erlangen (Germania) și Negotiate Ltd. Edinburgh  (Marea Britanie) ca parteneri transnaţionali.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus