Te afli aici: Acasa » Educaţie » Delegatia Universitatii “Eftimie Murgu” din Resita, in vizita la Liceul Nicolae Balcescu din Gyula

Delegatia Universitatii “Eftimie Murgu” din Resita, in vizita la Liceul Nicolae Balcescu din Gyula

La data de 18 martie 2019, o delegaţie a  Universitatii “Eftimie Murgu” din Reşiţa, condusă de prof. Cristian Chioncel, prorectorul Universităţii,  a efectuat o vizită la Liceul Nicolae Bălcescu (LNB) din Gyula. Din delegaţie a făcut parte şi prof. Nicoleta Marcu, directorul Casei Corpului Didactic Caraş-Severin. Ei au fost însoţiţi de către Florin Trandafir Vasiloni, consulul general al României la Gyula. Gazda acestui eveniment a fost Maria Gurzău Czegledi, directorul LNB.

În cadrul vizitei, reprezentanţii universităţii reşiţene, la care învaţă în prezent peste 1.300 de studenţi,  au vorbit elevilor claselor a XI-a şi a XII-a despre posibilitatea obţinerii unor burse de studii la nivel de licenţă pentru absolvenţii LNB, la facultăţile din cadrul universităţii. De asemenea, s-au conturat bazele unor colaborări între LNB şi instituţii de învăţământ din Caraş-Severin, în viitor urmând a se desfăşura schimburi de experienţă şi schimburi culturale, benefice ambelor părţi.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus