Inscrierile la Masterul Managementul Dezvoltarii Regionale Durabile se incheie peste doua zile

 

Au mai rămas două zile pentru înscrierea la Masterul „Managementul Dezvoltării Regionale Durabile” din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor

Cursurile postuniversitare de tip master „Managementul Dezvoltării Regionale Durabile” ale Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din Timișoara (FEAA Timișoara) îi așteaptă pe toţi absolvenţii de studii universitare, interesaţi de domeniul fondurilor europene, să depună dosarele de înscriere până în data 19 septembrie 2012.

Având în vedere faptul că aceste cursuri de tip master beneficiază de un corp profesoral constituit atât din cadre didactice de la FEAA Timişoara, cât şi din experţi ai Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), temele discutate în cadrul acestor cursuri îmbină latura practică cu latura de cercetare a activității unui expert în domeniul fondurilor europene.

Activitatea în domeniul fondurilor europene presupune cunoștințe și abilități pentru scrierea și gestionarea de proiecte europene, competențe și cunoștințe tehnice din domenii conexe, abilități de comunicare și o informare constantă cu privire la posibilitățile de finanțare existente și modul în care acestea pot fi accesate. Acest melanj de cunoștințe și abilități duc la formarea de specialişti în domeniul gestionării fondurilor europene nerambursabile – specialiști căutați pe piața de muncă din România, dar și din Uniunea Europeană.

În acest context, numărul aplicațiilor în cadrul cursurilor postuniversitare de tip master „Managementul Dezvoltării Regionale Durabile” a crescut constant de-a lungul celor 8 ani în care FEAA Timișoara și ADR Vest colaborează în calitate de parteneri.

Admiterea în cadrul acestor cursuri de tip master se face pe baza unui concurs de dosare iar cursurile se vor desfăcura pe parcursul a 2 ani.

 

Related posts

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.