Te afli aici: Acasa » Educaţie » O vara intreaga cu activitati in aer liber, fara calculator si televizor, pentru copii

O vara intreaga cu activitati in aer liber, fara calculator si televizor, pentru copii

 

Clubul pentru copii Activitate Afară, invită timișorenii să își înscrie copiii în Clubul de Vară cu activități în aer liber, în natură, ce se va desfășura  în apropierea Parcului Dendrologic Bazoș, la 15 km de Timișoara, cu transport asigurat dus-întors, din Timișoara.

Clubul de Vară se desfășoară pe perioada vacanței școlare, din 23 iunie până în 29 august, de luni până vineri, între orele 9 și 17 și se adresează copiilor de peste 7 ani.

În cadrul acestui club, Activitate Afară le oferă acestora să experimenteze sporturi mai mult sau mai puțin cunoscute, să dezvolte noi abilități, să socializeze offline și să petreacă timp în aer liber alături de alți copii într-un cadru natural și non-formal.

Participanții în acest program vor învăța și practica sporturi cum sunt: Petanque, Streetball, YGolf, Badminton, Slackline, Tir cu arcul, Frisbee, Forest Bike, Hidrobiciclete, Caiac/Canoe, Drumeție, Pescuit. Pentru o experiență completă, activitățile sportive vor fi completate de muzică, proiecții de filme, ateliere de creație și vizite la fermele de animale.

Participarea în acest program se face cu înscriere în prealabil, pentru o perioadă de minim o săptămână, online pe www.activitateafara.ro sau telefonic la 0743064451. Costul programului este de 250 RON/săptămână sau 940 RON/lună și include: transport dus-întors din Timișoara, masă de prânz, 2 gustări, apă, echipament și program sportiv-educativ, supraveghere permanentă de către adulți cu experiență în lucrul cu copiii.

Prin acest program vrem să arătăm cât mai multor persoane, dar în special copiilor, că există o alternativă la activitățile din oraș și la statul acasă în fața calculatorului sau a televizorului, indiferent de vremea de afară.

Despre Activitate Afară:

Activitate Afară, este un program care a pornit din pasiune față de educația prin experiență și lucrul cu copiii. Programele noastre de dezvoltare personală provoacă persoanele și în special copiii să iasă în afara zonei lor de confort (acasă, în fața televizorului, în fața calculatorului, pe facebook) și să intre în zona de provocare unde au loc învățarea și lucrul în echipă.

Prin acest program promovăm un stil de viață sănătos prin activități în aer liber, sport, dezvoltare non-formală și socializare offline. Activitate Afară este susținut de Institutul francez din Timișoara și Decathlon.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus