Te afli aici: Acasa » Educaţie » Și studenții dau note profesorilor

Și studenții dau note profesorilor

A început săptămâna evaluării la Universitatea Politehnica Timișoara

La Universitatea Politehnica Timișoara a demarat un proiect pilot prin care studenții se vor putea implica în procesul didactic și vor da note profesorilor. Mai precis, în perioada 20 – 29 noiembrie 2017, studenții vor evalua procesul didactic prin intermediul unei platforme online, dezvoltate în cadrul UPT.

Selectarea disciplinelor pentru evaluare se va face la nivelul decanatelor facultăților, acestea punând la dispoziția studenților coduri specifice pentru fiecare disciplină în parte. Evaluarea se realizează prin accesarea anonimă de către studenți a platformei electronice, introducerea codului de acces și evaluarea propriu-zisă prin răspunsuri la întrebările din chestionar.

În acest semestru se vor evalua disciplinele din semestrul II al anului universitar 2016-2017. La evaluare participă studenții de la ciclurile licență și master. Dacă până în prezent astfel de evaluări se realizau doar prin completarea unor formulare tipărite, noutatea acestui an o reprezintă platforma online dezvoltată în cadrul UPT.

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus