Te afli aici: Acasa » Educaţie » Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara celebrează Educația

Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara celebrează Educația

Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara celebrează Educația

 

Emoție, bucurie, mesaje motivaționale, focuri de artificii, show de confetti și un concert vor marca, vineri, 23 iunie, de la ora 19,00, Ceremonia de absolvire a studenților celor șase facultăți din cadrul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara (USVT).  

800 de studenți, alături de prieteni și familiile lor, sunt așteptați să ia parte la cel mai mare eveniment de marcare a absolvirii studiilor! Ceremonia va avea loc într-unul dintre cele mai frumoase parcuri ale Timișoarei, Parcul Rozelor, și este organizată în premieră, în această formulă, iar oaspete de onoare va fi Secretarul General Adjunct al NATO, domnul Mircea Geoană, oaspete al USVT.

„Respectând misiunea de a forma specialiști de înaltă ținută, Universitatea de Științele Vieții din Timișoara celebrează în acest moment, mai mult ca oricând, Educația și puterea sa de transformare și devenire a fiecărui om. Formarea de specialiști cu pregătire superioară pentru economie, industrie, învățământ, știință și activități sociale reprezintă nu doar unul dintre Obiectivele Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, ci însăși esența muncii profesorilor din această instituție de învățământ”, spune prof. univ. dr. Alin Cosmin Popescu, Rector al Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara.

Cei 800 de studenți care vor aniversa vineri finalizarea studiilor sunt absolvenți ai cursurilor Facultății de Agricultură, ai Facultății de Bioingineria Resurselor Animaliere, ai Facultății de Inginerie și Tehnologii Aplicate, ai Facultății de Inginerie Alimentară, ai Facultății de Management și Turism Rural și ai Facultății de Medicină Veterinară.

Toți aceștia, alături de profesori și membrii ai Senatului USVT vor avea vineri, în intervalul orar 17:30-18:15,  plăcerea de a se întâlni cu domnul Mircea Geoană, Secretar General Adjunct NATO, oaspete al USVT.

Evenimentul de absolvire îl va avea ca maestru de ceremonii pe bine-cunoscutul jurnalist Mihai Morar, cel care va prezenta și detaliile evenimentului la care ne-am bucura să vă avem alături, iar ca invitat special, Excelența Sa Domnul Secretar General Adjunct NATO – Mircea Geoană va transmite studenților mesajul Domniei Sale.

 

Delia S. Barbu

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus