Te afli aici: Acasa » Fapt Divers » Cafékultour – saptamana cafenelelor

Cafékultour – saptamana cafenelelor

Cafékultour – săptămâna cafenelelor, la a zecea ediţie în 2014, este un eveniment organizat în parteneriat de către Institutul Francez şi Centrul Cultural German din Timişoara. Este întâlnirea anuală festivă a tinerei creaţii contemporane în cafenele, baruri, librării şi alte locuri din oraş destinate convivialităţii.

 

Cafékultour este dovada vie a dorinţei de a promova diversitatea culturilor, variatele forme de expresie şi de a pune în valoare tinerii creatori contemporani. Această serie de manifestări s-a născut în anul 2005 din lipsa spaţiilor culturale alternative din oraş, motiv pentru care au fost stabilite barurile şi cafenelele ca loc de întâlnire cu publicul tânăr şi deschis faţă de noile forme de expresie culturală şi artistică. De atunci, săptămâna cafenelelor a devenit un pretext de întâlnire, indispensabilă vieţii culturale a publicului timişorean.

Pentru ediția jubiliară din acest an ne-am propus să cucerim definitiv inimile participanţilor şi să oferim de-a lungul celor 7 zile un program cultural foarte variat, care promovează multiculturalitatea şi arta tânără în diferitele ei forme: concerte, muzică clasică, expoziții, dans, performance vizual și filme.

Săptămâna cafenelelor din acest an va fi plasată sub semnul multiculturalităţii și al originalităţii, al diversităţii locurilor şi formelor de expresie artistică !

 

INTRAREA ESTE LIBERĂ LA TOATE EVENIMENTELE !

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus