Te afli aici: Acasa » Fapt Divers » Cazuri ciudate de reincarnare

Cazuri ciudate de reincarnare

Am cules câteva cazuri ale unor persoane care au avut revelaţia existenţelor anterioare. Unele sunt celebre. Deşi încărcată de mister, tematica  reîntrupării este tot mai des vehiculată. În ştiinţele esoterice există câteva ritualuri consacrate, prin intermediul cărora se pot accesa informaţii din alte existenţe. Unul dintre acestea presupune conectarea la ghidul astral iar apoi refacerea circuitului propriei vieţi de la momentul prezent, până la cel în care subiectul era în ipostaza de fetus, pentru ca, mai apoi prin meditaţie şi concentrare să se plonjeze în trecut, într-o anumită perioadă a istoriei omenirii de care acesta se simte atras. Metoda este folosită adesea de persoanele care au parcurs treptele iniţierii. Ea este deopotrivă fascinantă şi încărcată de vibraţii extraordinare, pe cât de periculoasă pentru diletanţi, deoarece necesită experienţă, compania, pe  tot acest traseu, a ghidului astral, dar şi intrarea în starea “alfa”, fără de care această experienţă este mult prea dificilă şi riscantă… Cu toate acestea, sunt tot mai multe persoane care relatează cu uşurinţă, fără a accesa acest ritual, experienţele din existenţele anterioare. Am decupat doar câteva dintre aceste cazuri. Ele sunt veridice şi uimitoare deopotrovă.

Salvador Dali era convins că este reîncarnarea fratelui său mort.

Pictorul suprarealist Salvador Dali, cunoscut pentru stilul excentric şi ciudăţeniile sale, aproape la fel de mult ca datorită operelor de artă era convins că este reîncarnarea fratelui său, pe nume tot Salvador, care murise de gastroenterită cu fix nouă luni înainte de naşterea pictorului.

La vârsta de cinci ani, Salvador Dali a vizitat mormântul fratelui său şi le-a spus părinţilor că este o altă versiune a acestuia.

Fratele mort al pictorului apare într-un tablou al acestuia, „Portret al fratelui meu mort” din 1963.

Alan John Miller şi „Maria Magdalena”

Un fost IT-ist din Australia adună tot mai mulţi adepţi, fiind convins că el este reîncarnarea lui Iisus Hristos. Partenera lui tocmai a descoperit că este reîncarnarea Mariei Magdalena, ceea ce face totul mult mai credibil pentru cei câteva sute de adepţi. Amândoi susţin că îşi amintesc vremurile bune când făceau minuni în Galileea şi chiar momentul tragic al crucificării.

Deşi pare greu de crezut, bărbatul adună câte 150 de adepţi la fiecare seminar. De asemenea, el discută cu un psiholog specialist în demitizarea cultelor şi sectelor.

Cameron Macaulay este unul dintre copiii care vorbeşte despre viaţa lui trecută.

“Am căzut printr-un fel de gaură şi am ajuns aici”, povestea micuţul în 2005, pe când avea doar 5 ani.

Deşi abia începea să cunoască viaţa, micuţul din Glasgow povestea cu lux de amănunte viaţa lui de pe insula Barra, la 320 de kilometri de tot ce cunoscuse vreodată. El vorbea despre mama sa, despre  tatăl său,  pe care îl chema Robertson, de câinele familiei, despre casa în care locuiau, cu vedere la mare şi despre avioanele avioanele care aterizau “nu pe pistă, ci pe plajă”.

În 2006, un cunoscut psihiatru-pediatru a realizat un documentar despre băiatul cu două vieţi şi l-a dus pe insula Barra. Atât familia, cât şi doctorul au fost surprinşi să găsească totul aşa cum povestea micuţul..

James Leininger, băieţelul care avea amintiri din existenţa când era pilot

Un copil de doi ani, James Leininger avea tot mai multe coşmaruri. Deşi abiase exprima, în somn, acesta vorbea despre avioane prăbuşite, rostind nume de ofiţeri superiori şi nave japoneze inamice. Întrebat despre ceea ce visa, băieţelul povestea că este pilotul James Huston, care a decolat pe nava Natoma, alături de colegul său Jack Larson în bătălia de la Iwo Jima, Japonia, în ziua data de 3 martie 1945. Când părinţii lui au verificat informaţiile, au fost surprinşi să afle că povestea micuţului eraveridică şi că nava Natoma era, de fapt, portavionul Natoma Bay, iar Larson trăieşte şi acum în statul american Arkansas.

Sursa Foto: Shutterstock

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus