Te afli aici: Acasa » Fapt Divers » Ce au renovat cel mai mult românii în locuinţă: băile şi living-urile

Ce au renovat cel mai mult românii în locuinţă: băile şi living-urile

 

În ultimul an, românii au preferat să îşi renoveze băile şi living-urile şi să îşi reamenajeze grădinile, după cum arată analizele Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit.

 

„În funcţie de vânzările realizate în magazinele Hornbach, băile şi camerele de zi se clasează în topul celor mai renovate zone din locuinţele românilor, în ultimul an. În plus, şi pentru reamenajarea grădinilor am observat un interes în creştere în ultima perioadă”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Pe categoria de produse pentru locuinţă, articolele care au înregistrat cele mai mari vânzări au fost vopselele, pardoselile şi obiectele sanitare, în timp ce pe zona de grădină s-au cumpărat cu precădere articole pentru îngrijirea gazonului.

Potrivit lui Mugurel–Horia Rusu, unul dintre motivele pentru care românii au început să investească tot mai mult în renovarea locuinţelor şi reamenajarea grădinilor este acela că şi-au dorit să aducă o schimbare în aceste spaţii prin proiecte de renovare.

Ultima perioadă a adus modificări şi în atitudinea consumatorului român, acesta devenind mai atent la cheltuieli, mai disciplinat. Dacă în trecut designul era principalul factor decident, astăzi românii se orientează în primul rând în funcţie de raportul calitate – preţ al produselor, înţelegând că materialele de o calitate superioară asigură o durată mai lungă a lucrărilor.

Pentru a răspunde nevoilor clienţilor săi atunci când vine vorba de proiectele de renovare, Hornbach pune la dispoziţia acestora, în fiecare magazin, 10.000 litri de vopsea ce se pot mixa în peste 1.000.000 de nuanţe, pardoseli care însumează peste 50.000 mp şi peste 1.500 obiecte sanitare. În ceea ce priveşte articolele pentru îngrijirea gazonului, pe rafturile magazinelor Hornbach se află peste 200 produse din această gamă.

În plus, pe lângă toate acestea, clienţii au acces în toate cele cinci magazine Hornbach la peste 120.000 de produse, dintre care 60.000 mereu pe stoc şi alte 60.000 disponibile la comandă.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus