Te afli aici: Acasa » Fapt Divers » Jocurile pe Facebook

Jocurile pe Facebook


Aproximativ 47% din persoanele cu vârsta între 18 şi 35 ani, din zona urbană, prezente pe Facebook, accesează jocuri, femeile fiind fane Farmville/ Cityville, precum şi ale celor de genul bubble/cubes, în timp ce bărbaţii preferă jocurile sportive şi pokerul, potrivit unei cercetări Love Plus.

Printre obiectivele acestei cercetări s-au numărat: înţelegerea targetului – cei care folosesc Facebook şi jocurile prezente pe această platformă, precum şi analiza obiceiurilor şi a motivaţiilor acestora din spatele deciziei de a se juca.

Love Plus, unul dintre principalii competitori pe piaţa de prezervative, a anunţat joi că lansează o aplicaţie pe Facebook – jocul “Love Factory” – produsă integral în România, disponibilă global, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Timpul dedicat sesiunilor de joc pe Facebook oferă noi elemente de diferenţiere între cele două sexe. Astfel, majoritatea femeilor (45,6%) dedică 15-30 minute unei sesiuni de joc pe Facebook, în timp ce 31,5% dintre bărbaţi petrec 5-15 minute pe sesiune. Totodată, cei între 18-30 ani petrec mult mai mult timp jucându-se pe Facebook decât cei de 31-35 de ani.

Momentul accesării acestor jocuri a fost un alt indicator al studiului. Astfel, femeile se joacă atât în timpul săptămânii, cât şi în weekend. În schimb, bărbaţii preferă să se joace mai degrabă în timpul săptămânii, după serviciu (27,6%) sau în weekend (30,5%).

Principalul motiv pentru cei care aleg să se joace pe Facebook constă în faptul că jocurile reprezintă un mod plăcut de petrecere a timpului.

Proiectul “Love Factory” a fost dezvoltat pe parcursul unui an de echipa Love Plus, împreună cu Maria Negruţă, Social Game Designer – Digital Cookies şi compania locală de dezvoltare Assist Software. Cu acest proiect, compania îşi propune să atragă jucători din toată lumea, nu doar din România.

Jocul prezintă povestea unei fabrici de prezervative, unde utilizatorii pot să producă şi, mai apoi, să vândă prezervative către diferite pieţe de desfacere. Maşinile din joc sunt create după designul celor din fabricile reale. Jucătorii sunt însoţiţi în aventura lor de cinci personaje, în centrul acţiunii fiind roboţelul MARU.

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus