Te afli aici: Acasa » Fapt Divers » Mosul a poposit si in acest an la gradinita si scoala din Ciarda Rosie

Mosul a poposit si in acest an la gradinita si scoala din Ciarda Rosie

 

Moş Nicolae nu a ocolit nici  în acest an comunitatea din Ciarda Roşie.

Sâmbătă, 06.12.2015, ora 16, mult așteptatul Moş Nicolae a sosit cu sania sa trasă de cai la Grădinița nr. 8 din Ciarda Roşie. Plini de nerăbdare, copiii l-au aşteptat şi l-au urmat pe traseul ce a numărat şapte opriri, în spirit de sărbătoare, spunându-i poezii şi cântându-i colinde pregătite cu emoție din timp.

Este al cinci-lea an consecutiv în care grădinița şi şcoala din Ciarda Roşie organizează vizita lui Moş Nicolae, acest eveniment devenind deja o tradiție în mica comunitate. Acest lucru îl datorăm unei stimate doamne din cartier, care a preluat ideea din Ungaria.

Odată cu anii au crescut şi numărul pachetelor, dar şi suma strânsă din donații primite de la membrii comunității, firmelor mari şi mijlocii, părinți, cărora le mulțumim pentru sprijin. La această ediție s-au strâns în jur de 7000 lei din donații, reuşind să bucurăm 650 de copii prin pachețelele pline de bunătăți.

Nu au fost uitați nici adulții, ultima oprire fiind în parcul din Ciarda Roşie, unde seara s-a încheiat cu un imens foc de tabără, unde s-a servit vin fiert, tradiționala pâine cu untură şi ceapă, îndulcindu-se cu cozonaci.

Vă îndemnăm cu mic, cu mare, să vă pregătiți de sărbătoare, ghetele vă curățați şi pe Moşu-l aşteptați!

 

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus