Te afli aici: Acasa » Fapt Divers » Omenirea ar putea fi stearsa de pe fata Pamantului de catre un asteroid urias

Omenirea ar putea fi stearsa de pe fata Pamantului de catre un asteroid urias

Cercetatorii avertizeaza :

Omenirea ar putea fi stearsa de pe fata Pamantului de catre un asteroid urias, ce se indreapta catre planeta noastra cu aproape 55.000 de kilometri pe ora.

Cu o forta echivalenta a cateva zeci de mii de megatone de explozibil, oamenii de stiinta sustin ca, este posibil ca asteroidul sa loveasca Pamantul pe pe 16 martie, in anul 2880. Sansele ca acest lucru sa se intample sunt de una la 300. Cu toate acestea, eventualitatea este una infricosatoare.

Potrivit oamenilor de stiinta, citati de Mirror, aruncarea in aer a corpului ceresc, inainte ca acesta sa se apropie de Pamant (asa cum se intampla in filmul Armageddon) ar provoca un dezastru si mai mare. Indiferent de abordare, impactul final s-ar traduce in producerea unor tsunami-uri uriase, dar si cutremere de o magnitudine fara precedent. In cele din urma, intregul climat al planetei s-ar schimba intr-atat de mult, incat oamenii nu ar mai putea supravietui.

Cercetatorii cauta acum metode de a sectiona asteroidul in parti mai mici, in asa fel incat acesta sa nu mai fie o amenintare pentru Pamant, scrie The Mirror……..

Lasati un comentariu

You must be logged in to post a comment.

© 2012 TimNews, toate drepturile rezervate.

Mergi sus